SIESTA -08

Uppdaterar efter SIESTA. Massa bilder, jag lovar!
PUSS

Annan outfit

Outfit på Väla.

image124

Väla

Jag och M va på Väla igår. HIttade massor. För mkt.
En rosa klänning, ett par höga jeans-shorts, ett par chinos, ett linne, en hög kort kjol och en t-shirt.
kanske lägger ut bilder på allt sen. Här är iallafall på chinosen (böjning) och linnet.
image123


SIS

Min syster fyllde 24 i Söndags.

image122

Morsdagbilder

       

Morsdag

Morsdag firade hemma. Alla syskonen med respektive och mormor, morfar och farmor. Grillat med nypotatis stod på menyn. Sjukt gott. Lina hade också bakat världens snyggaste tårta. Riktigt hög. Hjälptde henne på dekorera den, Får se bild så fort de funkar igen. Lina fyllde 24 år i söndags också. Grattis sis :)
LOVE

Heeelgen

Sorry har inte skrivit på hela helgen. Har helt enkelt inte orkat. Men nu ska de bli ändring.
Börjar med Lördagen. M och jag åkte ju som sagt till Gränsbygden där han fynade ett stavmixer till sin mamma i morsdag present. Sen bar det a till Skärsjövallen där vi än en gång fick se markaryd sjunka ihop i andra. Riktigt tråkigt! På Skärsjö träffade jag också Emil som varit i Danmark två dagar i rad och inhandlat allt som kan behövas inför Siesta.
Grillning blev de när vi kom hem. Emil joiade också. Skitgott blev de. Men jag hade en exellent grillmästare så de va ju itne så konstigt. Senare kom min älskling Marija och hennes älskling Kenny på besök. Melodifestivalen heela kvällen. Fy fan va de sög! De enda som va roligt va Björn, jag höll på att dö av skratt.
När de andra åkt hem kollade jag och M på Kärlekens språk, verkligen bland de sämsta jag sett. Vi stängde av efter 30 min. Låg uppe och pratade till 4 sen somnade vi äntligen. Då ringer telefonen 2 ggr. Jag får sinne som vanligt när jag blir väckt men lugnade ner mig ganska snabbt.
PUSS


tydligen så funkar inte bilder. lägger in så fort de går.

Uppdatering

Kommer snart!

@ Markaryd.

Nu ska jag och M åka till Markaryd. Första stopp är gränsbygden där jag ska köpa present till Jeppe. Jag vet jag är sen men va fan. Sen ska vi kolla på Markaryds if. Nu är han klar. Bäst jag snabbar mig.
PUSS

Morgon-konversation.

Anja: Ska vi kolla på Sex and the City?
M: Mmm.
Anja: Eller vänta! Lotta på bråkmakargatan!
M: Neeej.
Anja: De va min bästa julklapp.
M: Ja, när du va 3 år.
Anja: Nej? Förra året.



Fredag :)

Äntligen Fredag! Slutade precis jobba. Skönt att komma hem lite tidigt. Haha okej de lät som ja jobar skitmkt annars där men va fan haha. Iallafall, ska snart in till stan. M och jag ska gå lite på stan. Hitta presenter till Lina och hans mammi. Vet verkligen inte vad man ska köpa till henne. Åh! Ska gå lite med Johan också och leta tillsammans.
En annan sak. Fy fan! Lyssnade på P3 idag, flipp eller flopp. Så kommer neverstores hold on låt. Men sen kommer nån ful rappare och förstör hela låten. Sjukt irriterande. Hatar den. Neverstore behövs inte göras om. Låt dom vara!
PUSS


Glasögonorm?

Funderar på om jag sak börja använda min glasögon lite oftare. Älskar dom, verkligen men de e jobbigt att ha. Va tycker ni?

image118

Kvällen.

What a night! Marija och Patricia kom hit för att kolla Melodifestivalen. Vi bänkade oss framför teven och väntade oss en hejdundrande (?) show. Men ack. Vi hittade 3 låtar som vi tyckte om dock. Sverige, Island och Danmark. Eller okej Pat gillade Lettlands också haha.
Perelli var snyggast och de säger ju en del om hur startfältet såg ut. Iallafall blev de mycket skratt och mys. Även Emil kom över en stund. Med sig hade han jordgubbar. Är han inte bäst? Andra gången jag åt de idag. Pappa hade köpt på jobbet med. 50 kr för en liter, är de verkligen värt de?
LOVE

image117

04.39 inatt

kl 04.39 inatt fick jag världens sötaste sms. Tack! <3

...

Helt plötsligt rasar allt. Eller gör de de? Jag trodde de skulle göra det. Nu är det mest tomt. Eller jag kan inte beskriva de. Jag vet inte själv. Jaha känns de som liksom. Jag är bara förvånad, verkligen. Och trött. Orkar nte tänka och orkar inte tro.

Haha.

Jag dör. Patricia är roligast i världen!

CL-final.

Herregud. Dock skönt för Ronaldo. Tyckte synd om honom. Dock sjukt synd om Terry också men han halkade så de känns itne riktigt som hans fel ändå. Rätt lag vann!

image116

Marija Teofilovic.

Hon är den vackraste jag vet!

image115

Amerikanska släktingar.

Midsommar snart. Va händer då? Joo mina släktingar från Usa kommer hit. Shit aldrig träffat dom innan. Eller jo men då va ja så liten att jag inte kommer ihåg något. Iallafall de ska blir riktigt roligt.
Men de jag funderar på just nu är ett mail ja ska skicka till dom. Nämligen sjukt sugen på ett par klänningar på www.forever21.com som ligger i Usa. Problemet är att de är sjukt dyrt att ta in dom i Sverige med frakt och tull och sånt så jag tänka be väldigt snällt om mina släktingar kan ta över dom hit till mig. Självklart beställer jag allt härifrån så de kommer hem skickat till dom. De enda de behöver göra är att ta med dom till Sverige. Åhh jag hade blivit så glad. En klänning som ingen annan har på midsommar, iallafall ingen här. Underbart!
PUSS

image114

Mors-dag is coming up.

Hejsan.
Dagen har varit najs. Gick upp hyfsat tidigt idag eftersom M börjat klaga på hur mkt jag sover. Vi bestämde oss därför att nu skulle vi upp senast kl 10, och så blev de. En liten runda på stan där M hämtade ut sina EM-biljetter sen en snabb runda på maxi för att inhandla makaroner och picknick-korg. När vi kom "hem" lagade vi mat, stuvade makaroner och korv. Jag visade en av mina dolda talanger och briljerade med stuvningen haha.
Vid fyra mötte jag upp Lina i stan. Målet för dagen var att hitta en morsdagpresent men också present till henne eftersom hon fyller 24 på söndag. Blev iaf en Lailas mat bok till mamma till Lina hittade jag inget. :( Men de löser sig nog ändå. Förslag får gärna lämnas. Runt 500 kr. Johan och jag delar.
PUSS

image113


@ Jepps

Hänger hos Jesper nu. Han har lagat god mat, potatismos och fiskpinnar. MUMS! Precis kollat de nya avsnittet av Gossip Girl. Avsnitt 18. SÅ sjukt bra. Jag älskar de. Hatar dock Jespers tangentbord så därför slutar jag skriva nu.
PUSS

image112

Today is a good day.

Hemma hos M nu. Precis varit en runda på stan. Hittade dock inget intressat, eller rättar sagt jag har INGA pengar. Längtar verkligen till på Fredag när man får lön. M har varit bra idag. Mycket bra. Sötis!
Ikväll ska jag till Jesper och äta mat. Han ska laga till mig :D Tack misen!
Nu ska jag snart åka hem. :( Uppdaterar mer senare.
PUSS

Solning

Hejsan.
Precis kommit hem från lite solning i stan. Efter som "de röda" var upptaget gick jag och Patricia till 24 för att sola. Vilken skillnad. Helt nya solarier, kroppsformade. Har legat i såna innan med men då har de inte varit sköna men nu va de de. Till max! Vi kommer återvända.
Efteråt blev de en snabbis på Donkan. Gott!
Nu ska jag fortsätta städa. Usch!
PUSS

image110

Pats mat

image111

Mitt kräng haha!

Hur kunde jag glömma?

Förlåt, hur har jag kunnat glömma? Jag skulle ju berätta om de roliga som hände i Fredags. Jag träffade Timbuktu. Sjukt va de! Jag brukar inte bli helt till mig om jag ser kändisar men detta va skillnad. Och trevlig va han också. Tog autograf till Marija eftersom hon fick sinne på sin mamma när hon inte gjort de när hon såg han för typ 3 veckor sen. Blev en bild också men min mob e cp å därför kan ja inte lägga in den här. :(
Nee nu ska jag å Pat in å sola. Välbehövligt!
LOVE
image109

Måndag.

Hejsan.
Idag ska jag städa mitt rum. Skitfint tror jag tilloch med. Annars har jag ingenting planerat alls. Eller jo lite kvalitetstid me Patricia. Ska bli  trevligt. Har faktiskt inget inlanerat på heeela veckan så om ni har något förslag är de bara att höra av sig :)

image108

Blivit av med mina gamla bilder så Patricia fick leta upp en till mig. Denna är nästan precis ett år sen. När vi var i min stuga.

I alla storlekar haha

Emil och jag har samma skor. Dock olika storlekar haha.


image106


Helgens bravader.

I Fredags kollade jag på fotboll i M-ryd med Emil. Markus va också där. Försökte övertala honom att joina på siesta och förhoppningsvis kommer de resultat.
Senare på kvällen hämtar jag Marija och Richard, vi åker hem till mig och hämtar lite grejor eftersom jag skulle spendera helgen hos Marija. Hemma hos Marija tog jag sen en dusch och gjorde vid mig. Utgång var planerat. Kings head närmare bestämt. Inte mkt drag där så vi åkte ganska snabbt hem igen.
På Lördagen kollade jag och Marija Sex and The City heeela dagen. Även Patricia joinade ett tag och vår underbara trio återförenades än en gång. Natten spenderades hos M. Mys.
Idag har vi mest slöat hela dagen. Ganska skönt faktiskt. Åkte hem vid halv 8 för att kolla lite film med Emil. Mysigt värre. Förlängesen innan.
Nu orkar jag inte skriva mer.
PUSS

Converse

Klarar man att sälja ett par låga converse till David så är man en bra säljare. Med andra ord så är jag det. Fett bra!
Jobbade idag på Walk on. Hände något mycket spännande. Berättar mer senare. Nu ska jag äta lite snabbt sen ska jag iväg och kolla fotboll. Uppdaterar senare.
PUSS

image104


Msn-konversation.

Jag tycker om när Patricia är hemma.

image103

Gossip Girl

Inne på avsnitt 17 nu. Sjuuukt bra!

image102


Band-lista

Eftersom jag itne såg spec många band på Siesta förra året har jag gjort en lista till iår. Här kommer den:


Torsdag:

Doktor Kosmos           16.15         Chili!

Vapnet                           17.45         Chili!

Familjen                        23.45        Chili!
Moto Boy                        00.30        Casa!


Fredag:

Niccokick                      14.15       Fiesta!
Looptroop Rockers     16.00      Fiesta!
Hästpojken                   16.00      Chili!
Kristian Antilla              17.45      Fiesta!
Håkan Hellström          20.00     Fiesta!
Ceasars                         22.15     Fiesta!
Firefox AK                       01.30     Casa!


Lördag:

Alf                                    13.15        Chili!
Christian Kjellvander  13.45        Fiesta!
Florence Valentin         14.45       Chili!
José González              15.45       Fiesta!
Britta Persson              16.15       Chili!
Johnossi                       19.15       Chili!
Millencolin                     19.45       Fiesta!
Jonas Game                 20.45      Chili!
Lykke Li                          23.45      Chili!
Moneybrother                00.00      Fiesta!
Adam Tensta                 01.45     Chili!

Har tjock text på de jag verkligen vill se.  Jag kommer ha fullt upp. Fy fan va najs detta ska bli!



SIESTA!

Siesta närmar sig. Jag längtar så jag vet inte var jag ska bli av. Köpte iallafall biljett idag. Sjukt fattiga biljetter om man jämnför med förra året. Grymt mkt snyggare då men va fan.
Helgen ska spenderas hemma hos Marija eftersom hon är hemma själv. Richard kommer också joina. Han föreslog en sup/naken-helg och vi är inte dom som bangar så de blir de haha. :D
Ne nu ska ja kolla på GG nya avsnitt. Kommer lägga ut en lista sen över banden som man borde se.
PUSS

image100

Haha

För att M tycker jag är snygg här.

image99

Sommar

Idag känns som en perfekt sommardag. Har precis hängt med Patricia på stan. Mycket mysigt. Blev pizza på Torino och sendan en runda på stan där jag inköpte min Siesta! biljett :D Så jävla najs.
Nu ska jag och M äta hallonpaj med vaniljsås. Mums.
Hoppas ni får en underbar dag.
PUSS

image98

Grääs.

Fy fan. Har klippt gräset nyss. Så jävla trött. Bara ätit 2 mackor idag. Är inte alls hungrig men borde äta för jag är helt slut i huvudet. Orkar bara inte fixa något. Får be pappa göra de när han kommer hem. Mamma ska nämligen ut å "vandra" med en vän och ska äta ute.
Ikväll ska jag hem till M och chilla. Skönt ska de bli!
PUSS

Patricia.

Patricia är min underbart vackra vän. Jag saknar henne lite!

image97


Morfar.

Jag älskar dig!

image96


Citat

"Kärlek är bara massa kemiska prylar som gör att man blir kåt och konstig."

Marc i Festival


The Quiz.

Jag vet, orka läsa låttexter. Men denna betyder nåt för mig. Verkligen. Läs.


There are things you need to know about me
I'm weak right now, so weak right now
I need proof before I dare to open this heart
so I prepared a quiz for you


Would you freak out if I said i liked you?
Do you walk the line
Is your IQ higher than your neighbour's
And is it very much higher than mine


Can you sleep when I grind my teeth
Do you look away if I slob when I eat
Will you let me be myself
Can you at all times wear socks, because I'm still scared of feet


And if I'd fall, would you pick me up
And if I'd fall, would you pick me up


Do you talk in the middle of Seinfeld
Do you read more than two books a month
Do you get racist or sexist when you've had a few
Is it fine if I make more money than you


Have you slept with any people I work with
Is there anyone you'd rather wish I'd be
Do you still keep pictures of old girlfriends
Are they prettier than me

And if I'd fall, would you pick me up

Älskade, Snygga Hello Saferide


Dagens Outfit

Randig Body, Gina tricot.
Shorts, Bikbok.
Skor, Keds.

image94

image95

Henke till EM

Jag älskar dig!

image93


Today.

Mysdag med pizza och favoritmänniskor! I like. Förmidddagen innehöll viktiga samtal, mkt trevliga och behövliga sådana.
Fortsatte med mysfika med Marija på Madrix.
Sen gick jag hem till Jppe där vi bakade negerbullar och kollade på Festival.

image88
Pizza på Infinity. Verkligen att rekomendera!

image89
Fika på Madrix.

        

Vårruset!

Fy fan va jag är bra! Jag klarade å springa en halv mil helt utan att stanna. Grymt imponerad av mig själv. image85

Lina och Linnea!


image87

Jag med min fina Markarydströja. Ps de är min bricanyl i strumpan så jag är inte helt deformerad.

Sis

Hittade denna bilden på sis å mig. Vi är ganska lika här.

image84


Jeppe-kväll.

Heej
Jesper kom på besök till Vittsjö och mig idag. Jag tvingade honom att kolla på fotboll med mig. Två matcher hann vi med, Vittsjö b-lag damer och Hif som för övrigt pissade på Trelleborg! Efter ett tag blev vi svinhungriga och åkte ner till ica för att kolla utbudet. Vi bestämde oss för att grilla fläskfilé med kroketter, beasås och kantarellsås. Mumsigt. Vi var duktiga och lagade till mamma också eftersom hon kommit hem från stugan. Pappa va såklart i Trelleborg och kollade Hif.
Btw, jag brände mig och fick ha värsta fetebandaget innehålande ärtor på mig. Gör skitont! Och sen klättrade jag upp på lekstugan :D
PUSS misar

image78
Jeppe fixar

image79

Min hållning är fett snygg!

      


Ibland.

Ibland saknar jag dig. Ibland önskar jag att jag sa ifrån. Ibland önskar jag att jag orkade. Ibland vill jag bara vara. Ibland hatar jag mer än vanligt. Ibland är jag trött på livet. Ibland vill jag bara ta de lugnt. Ibland önskar jag att Marija bodde brevid. Ibland önskar jag att Patricia varit hemma oftare. Ibland önskar jag att jag bott själv. Ibland önskar jag att jag inte slutat med fotboll. Ibland hatar jag att jag träffade dig. Ibland vill jag att J ska komma tillbaka. Ibland tröttnar jag på mig själv. Ibland vill jag sova bort 2 år. Ibland kommer ibland för ofta.

Värme.

Ack va varmt det är.
Igår passade vi ju Malin, Kennys lilla-syster. Käkade tacos när jag kom, gott. Senare gick vi tre ut på en promenad. Malin fick för sig att bada så vi tog cyklarna till Sparrsjön. Asså Mala, de känns verkligen som en sommarby. Typ skitlite folk och alla känner alla. Allting var gammalt. Typ gamla skolan, gamla smedjan och gamla affären. Ingenting var kvar. Fan jag tycker faktist de är synd att folk flyttar från småbyarna. M de verkligt små. Inte som Blondinbella som typ anser att endast Sthlm är en stad i Sverige. Iallafall de jättesmå som typ Vittsjö, Bjärnum och Mala. ja de tycker jag är synd iallafall.
Idag har jag käkat Kina-mat. Massor gott!
Nu kom Emil och vi ska snart och kolla fotboll borta på IP. Även Fredde joinar då. Ikväll ska jag leka med Frida. Ska käka pizza och lite så. Sen ska jag hämta M i stan och så ska vi sova här.
Ps, inga bilder för tillfället eftersom mamma fick med sig kameran till stugan.
PUSS

Keds.

Vilken dag! Vädret är ju helt sjukt. Jobbade lite hos pappa imorse sen bar till av mot Hlm där jag träffade Marija. Vi klagade på hur varmt det var och hur vi ville gå i shorts med bruna ben. Köpte nytt nagelack, mitt svarta var slut. Sen gick vi inom Walkis där jag köpte mina efterlängtade Keds. Sjukt snygga. Jag lunchade på Madrix. Marija drack smootie. Vi hann också med ett snabbt besök på biblioteket där Marija lånde ljudböcker för hon ska lära sig franska, haha. Träffade mise-Patricia också :D Sen skulle jag jobba. Äntligen hemma och sjukt trött! Ska snart hem till Kenny där vi ska passa Malin. Ska bli mysigt. Ska hem till M senare.
Mamma och pappa åkter till stugan idag igen. Asnajs! Älskar att vara hemma själv :)
PUSS

image73

Marija och jag i fönstret haha

image74

Lunch på Madrix

       

Doktor Kosmos

Igår gjorde jag en tröja. Jag älskar den!

image72

Jobb?

Tippning inför allsvenskan -08. 200 kr står på spel. Jag vet, min etta är hemsk men hjärtat visar var jag egentligen står :D Självklart sitter lappen uppe på vår Hif-vägg brevid Inter-biljetterna. Ps mff är inte ens värda stora bokstäver.

image70


Uppdatering!

Såå nu ska jag äntligen uppdatera.
I onsdags va jag och Marija ju och kollade på Spine i K-stad. Men först gick vi lite i stan. Jag lämnade tillbaka jeansen som gått hål på knät och fick pengarna till baka. Köpte även ett linne på  MQ, sjuk snyggt. Hann dock inte prova de så när jag kom hem och skulle prova sen så satt de inte alls bra så jag ska lämna tillbaka de också. Iallafall tillbaka till Spine. Konsterten var på Barbacka. Mest vänner och familj som var och kollade eftersom de va deras allra första spelning. Jag tyckte dom gjorde de skitbra!
fter spelningen tog vi tåget till Hlm där M väntade på mig på stationen. Vi gick hem till honom och lagade mat, jag var mer delaktig än man kunde tro. :) De blev pasta med kycklingfilé och gorgonzolasås, MUMS. Detta avnjöts på i solen på balkongen. Sen kollade vi världens bästa program, TopModel! M somnade nästan men jag njöt till max. Sen bar det av ut på balkongen igen, denna gången i mörkret. Mysigt. Somnade sköönt senare!
Torsdag. Upp vid halv 11 för att infinna mig på frisörsalongen vid kvart i. Ny behandling av håret. Blev mycket bättre nu, skönt. Min frisör påminde också mig att jag ska springa Vårruset på måndag. Ojoj hur ska de gå? Mer om de i senare inlägg. Efter färgningen bar det av till Vittsjö där jag jobbade hos Pappa. Sen skulle jag träna dans med Marija. Shit va varmt det var. Jag höll på att dö! Åkte hem till M igen efter träningen och mest tog de lugnt. Jag beställde lite Kina-mat, friterad kyckling och nudlar. Hmm, om du läser detta M så ät inte upp resten, de är mitt ;)
Somnade där igen men eftersom han skulle jobba kl 5 åkte jag hem ganska tidigt och de är därför detta inlägget kommer på en ganska konstig tid.
Ska upp och jobba kl 8 hos Pappa. Vid 11 ska jag träffa Marija i stan för lite lunch bla. Börjar jobbar på Walk on kl 13. Ska bli roligt. Ikväll ska jag och Marija passa Kennys syskon, eller mest Malin. Undra hur detta kommer gå haha?
Lägger in lite bilder från kvällen.
PUSS

image62

                     


    



Förlåt!

Förlåt, varit jättedålig på att uppdatera. Dessvärre hinner jag inte nu heller. Ska nämligen iväg och första byta vinterdäcken (sen jag veeet!) och sen ska jag och Marija träna dans.
Kan dock säga att det kommer videoinlägg och massa bilder senare ikväll! LOVAR.
LOVE

PUSS

image61

K-stad.

Håller på att göra vid mig nu. Ska åka till K-stad och lämna mina acne.jeans som gått sönder! Palla seriöst. 2:a paret acne som går sönder. Riktigt irriterande.
Sen ska jag och Marija vidare och kolla på Spine, Kennys band. Ska bli riktigt roligt. Inte sett dom innan eftersom de är ganska nya. Kolla in på myspace.
Sen ska jag hem till M och mysa på ny-vidgjorda balkongen med te, kaffe och filtar. Mys till max. Vi ska ocks laga mat. Haha hur ska det gå?
Imorn väntar färgning av håret igen :)

Dagens outfit: suddigbild, jag vet.

image60

Brunett eller Blondin?

Va tycker ni? Kommentera för en gång skull!

image58
image59

Barcelona.

Sis och Rickard kom hem från Barcelona idag. Kollade matchen mot valencia. Jag är avis som fan! Fast jag ahr iallafall varit på arenan :D
image55

Lalapudding och Photoshop :O

Puhh, precis kommit hem. Jobbade hela dagen på pappas företag idag, eller iallafall mellan 8 och halv 3. Mycket bra gjort Anja! De var faktiskt sjukt roligt idag. Massa och göra och jag och Johan bara fjantande oss. På middagen sprang vi runt och hoppade på gräset och hade stå-på-händer-tävling. Jag stod snyggast men han längst :(
Efter jobbet snabbade jag mig hem och duschade och fixade håret å så. Sen bar det av in till Hlm där jag skulle träffa Jeppe. Han hade fått presentkort och pengar i 20-års present (förresten har jag skrivit alldeles för lite om att han fyllt 20, GRATTIS MISE) som skulle spenderas. Meen inget hittades. Illa. Jesper berättade dock att han fått massa mat av sina vänner i present och bland annat chokladpudding. Eftersom Jesper inte är speciellt förtjust i detta erbjöd jag självklart mig att äta upp den, som den goda vän jag är! Annars chillade vi mest. Tills Jesper kläckte ur sig att han hade Photoshop. Jag har aldrig använt detta och beordrade honom genast att visa hur man gör. Han fixade mitt hår brunt lite snabbt bara för att se ur de ser ut. Funderar nämligen på att färga de så. Sen skulle jag hem.
Orkar itne skriva mer nu haha. LOVE

image47

De var jobbigt å vispa för hand.

image48

Jesper fick hjälpa mig :)

                    
Kräng                              Ont i magen                     Lalapudding                  Shrek?

Min prinsessa

Min vän Gurkan var prinsessan Madde i Lördags. Han var söt!

image46

Reunion gånger två.

Hejhej.
Fikade med Jessica på Sjöstugan idag. Verkligen mysigt. beställde varsin våffla med glass. Dock fick jag vanilj när jag ville ha choklad men men jag är inte den som är den. Jessica och jag pratade ut om alla vi hatade jo, ja de va en del haha. Sen helt plötsligt var kl redan halv åtta och jag och Patricia skulle kolla fotboll i Markaryd som började kl 7. Så de va bara att skynda sig hem, byta bil och bege sig.
I Markaryd blev jag uppdaterad om Patricias liv. Läängesen vi sågs. Men de ska de bli ändring på! Imorn eller på onsdag blir de k-stad eftersom mina nyinköpta acne-jeans redan gått hål på knät.
Emil var duktig och M också!
Nu ska jag planera morgondagen.
PUSS

Marija = Din sko Anja = Walk on

Lätt att vi kommer ha snyggast skor i stan denna sommarn!


Bowling

Hejsan
Kom på att jag har glömt att lägga ut bilder från när vi bowlade. Here they come.

image38

image39

image40

           

Dagens planer

Godmorgon
Precis vaknat efter att ha snoozat i två h. Insåg nu också att jag ändå har två tills jag börjar så jag behöver inte stressa. Annars gör jag alltid, till max! Skitjobbigt.
Ska som sagt börja jobba kl tolv. Dock itne en speciellt lång arbetsdag eftersom jag fortfarande håller på å lära mig viklet ka vara ganska skönt. Så jag slutar redan kl tre.
Senare, närmare bestämt kl sex ska jag möta upp med Jessica för en fika. Mycket trevligt. Vi har ju några år att ta igen, bokatvligt talat.
Nej nu ska jag vila en kvart sen blir de frulle och avfärd.
LOVE

American gangster, rawr!

Godkväll
Åkte in till stan ikväll för att se på film med M. Vi skulle egentligen äta thai-mat men bestämde oss för att ta pizza istället. Muums. Men först bar det av till Videomix (nej, jag kommer inte börja kalla de hemmakväll) där vi skulle hyra film. Storfilm var bestämt men istället  blev det American gangser. Första 30 minuterna pratade jag konstant och hängde inte alls med. Sen halvsov jag resten typ. Men som tur var hade jag trevligt sällskap som påpekade när jag borde lyssna och förklarade oklarheter. Tack. Och tack för en mysig kväll.
När jag kom hem såg jag att Persson skrivit på msn. Har han data i Gahna? :S Jag började nästan gråta. Saknar honom massor och hoppas som fan att han har det bra och trivs.
Nu ska jag göra en macka. Mamma och Pappa kom hem idag ju så nu är kylen full igen. :)
LOVE misar

Kvällens planer

Hej igen.
Kvällens planer utspelar sig i Hässleholm med M. Vi ska äta thai-mat och kolla film. Dock är jag ganska mätt just nu men lite ka man nog få ner. Hmm what to wear? Alltid denna frågan.
Jesper är gullig. Han har lovat  att bjuda mig på mat efter en liten incident igår. Tack mis, du är bra!
Skriver mer när jag kommer hem.
PUSS


Konsten att deklarera.

Så jävla smidigt. Skickade ett sms till 71144 så va de klart. Va klagar alla på? ;)

Hårprodukter

Dessa produkterna använder jag i mitt hår. Silvershampoo från Keune och inpackning också från Keune. Inpackningen är jättebra för den ska bara sitta i i ungefär 3 min istället för massa långverkande som ska sitta i i 15. Imorn ska jag dock ringa min frisör och beställa ny tid för att göra om håret igen.


image37

Walk the line

Åkte ju hem till Simon igår och kollade film. Walk the line blev det. Jag har sett den hundra gånger men kan se den hundra gånger till, riktigt bra! Sen åkte jag hem, tittade inom hos Emil igen och sen bar det av till sängen. GRymt skönt. Denna helgen har varit underbart. Mamma och Pappa borta sen i ons. Kan inte bli bättre haha. Nu har jag precis plockat undan så att här ska va lite städat när dom kommer iallafall. Frulle väntar!
LOVE

image36

Persson

Om 9 min åker misen mot Ghana. Volontär i 2 månader. Jag kommer sakna dig!

image35

Grillning

image33
Kött, självklart är den största vår.

image34

Har presenteras Sveriges snyggaste människa och min bästa vän Marija.


Marija skulle hem till Kenny och jag kände väl inte riktigt att jag passade in så jag har redan gått hem. Ska åka till Simon och kolla Festival nu. Kommer bli mis.
LOVE

Naglarna

Precis målat naglarna. Snygga va? ;)
image32

Fotboll

Shit jag är helt slut. Kollat fotboll hela dagen. Började med Vittsjö kl 14, såg en halvlek sen bar de av till Markaryd och sen hem å kolla HIF. Inget av lagen vann :( Somnade under Hif-matchen illa, illa haha.
Just nu väntar jag på att Marija ska komma. Vi ska till Emil på gillfest. Har köpt flintastek och potatissallad. Såå sjukt gott ska de bli! Nee nu ska jag måla naglarna.
PUSS

Fredagen

Godmorgon!
Fredagen skulle spenderas mycket lugnt hemma själv eftersom mamma och pappa är i stugan. Shit va jag trivs att "bo" själv. Måste verkligen flytta!
Ja iallafall, kl 21.30 ringer Emil mig och tycker att jag ska följa med på fest. Markaryd va stället haha. Men jag är inte den som är den så efter lite snabb konsultering med M om kläder bar det av.
De va förfest hos någon Jessica. Vi kom väl vid lite över 23 så en del drog då men de va iallafall trevligt. Vi gick till något som måste vara Sveriges minsta uteställe. Helt sjukt! Men vi skrattade mest åt hela grejen. När vi kom hem lagade jag utsökt mat till Emil, snäll som jag är. :)
Snart ska jag kolla fotboll. Mycket sådan idag. Första Vittsjö kl 14, en halvlek för att sen åka till Markaryd och matchen som börjar 15 och snabbt hem å se sista halvleken me HIF som började kl 16.
LOVE

image23
Jag och Maaarkus

image25
Emil och Markus hittade något ytterst intressant.


Spegelbilder is the shit ^^



Markaryd

Vilket toppen ställe haha! Jag dör. Bilder och längre inlägg kommer imorn. Natti.
LOVE

Kvällen Outfit.

Då blev de fest iallafall. Snabbt Outfit.

Linne: Soaked
Jeans: Acne


image22


Valet och kvalet?

Fest eller film? Va tycker ni?

Oldies

Om ni vill läsa mina äldre inlägg får ni gå in på anjalarsson.blogspot.com
Underhållning misar!

Dr Kosmos

Älskade Dr Kosmos kommer till siesta! och min lycka är gjord!


image21

Lördagens bilder

image12

Jessica Emilia Frida

image13
Jessica Jag




Första dagen :O

image3
Heej misar!
Äntligen funkar det att lägga upp bilder så nu ska jag börja blogga igen.
Första dagen på Walk on idag. Stressigt som få men de va roligt och de gick bra :)
Orkar itne skriva så mkt nu. Lägger upp bilder från festen i Lördags istället.
LOVE

RSS 2.0