Nya skor...

...igen. Haha.Som vanligt ääälskar jag dom haha. Kände att jag behövde ett pat lite varmare nu till vintern. Börjar bli riktigt kallt nu på mornarna. När man väntar på tåget står alla och huttrar. Usch, kyla är inget jag klarar av. Tar en bild på dom ikväll. Håll utkik!
PUSS

Mums, mums!

Godaste som finns!


Träning.

Idag började jag och Marija våra nya liv. Vi ska börja träna. Så idag bar det av ner till gymmet. Funkade skitbra, vilken personlig tränare jag är haha. De är riktigt skönt att träna på gym för man behöver inte stressa. Gör precis vad man vill i sin egen takt. Marija och jag löser världsproblem när vi tränar. De är skönt. De finns ingen som hon. Tack!
PUSS


Gårdagens outfit.



Älskar min nya päls och mina nya skor! LOVE.

Kingan.

Igår hängde jag och Amanda på Kings Head. Fråga mig itne varför, vi båda tycker de är så tråkigt. Men så blev de iallafall. Blev en del sång och dans här hemma innan. Mys, mys!
PUSS





Ny-shoppad.

Visas imorn. Jeans, poncho, pälsjacka och ankelboots. Supersnyggt så kika inom!
PUSS

Ljus i mörkret.

Lilla Amanda och jag har kommit varanda väldigt nära på sistone. De är så skönt att prata med henne för hon förstår så bra. De är bara att få ut precis vad man känner och så får man ett sktibra svar tillbaka. Tack!
PUSS


Vi.

Fantasy dreamworld, tell me a fairytale!


Fourstepsuf

Detta är min kära vän Mia Carlssons blogg. Kolla in den!

Fourstepsuf.blogg.se

PUSS


Billi Bi

Åhh. Jag måste inse att jag inte kan spendera alla mina pengar på skor och stövlar. Men nu har jag gått och kärat ner mig i ett par Billi Bi stövlar. Så grymt bra skinn och passform. Underbara!
Dock kostar de 2500 så de blir till att spara. Får se hur de går haha.
PUSS


Mycket jobb.

Skrivs mycket om jobb här just nu känner jag. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Iallafall så va jag i Malmö idag, Mobilia. Va lite utbildning, riktigt roligt!
Nu ska jag kolla på Tila. Egentligen är de så dåligt men jag gillar de ändå. :D
PUSS


Sjuk-dag.

Så drygt att vara sjuk. Verkar vara något som går i Hässleholm eftersom de är så många som är de. Dagarna består bara av en enda stor väntan på att bli frisk. Men jag har tur. Martin är också sjuk så jag har underbart sällskap. Jag har inhandlat The Sims så de har jag spelat. Så töntigt men va fan jag tycker de är skitroligt.
Ikväll blir de Housewives och Tila. Najs, najs.
Nej nu ska jag dra upp mig från soffan och försöka laga mat.
PUSS


Nyinköpt.

Skitsnygga brills av ett skitsnyggt buktiksbiträde. Blev både svarta och bruna. Sktisnyggt i vinter med den starka solen.
PUSS


De jag vill säga idag är att..

du är de bästa som finns!



Stressad..

Ska till jobbet nu, bloggar när jag kommer hem :)

Nya naglar.



Snygga va?

Duktig,duktig.

Idag har troligen varit den roligaste dagen i mitt sk arbetsliv. Hade vår säljcoach hos oss idag, Marie. Så grymt duktig! Jag fick massor med inspiration av hennes sätt att jobba. Underbart. Nästa vecka ska jag få åka ner till Mobilia där hon är butikschef och lära mig ännu mer. Just nu för tillfället sitter jag och läser på ännu mer om Ecco. Vilken tönt men ibland är de roligt att lära sig. :)
PUSS


Lördagens outfit.

Kofta: Topshop
Linne: HM
Skinnkjol: HM
Strumpbyxor: Lindex
Skor: DinSko




Företagsfest

Var ju på företagsfest för ett tag sen. Riktigt roligt. Vi var hemma hos vår boss, Susse, på förfest sen bar de av mot Grand. Vi var 10 pers, alla kom in trots att bara 3 va över 23. Är man snygga så är man. Lägger ut lite bilder.
PUSS


Josse, Petronella och Marija.

Josse och Emma.

Alexandra och Marija.


Petro, Jag, Josse och Marija.


Jag. :)

Stolt sis!

Verkligen så sjukt stolt över mina syskonoch min kusin Erik. De har klarat halva klassikern. Vansbrosimmningen och Lidingöloppet är avklarat så nu är de "bara" Vasaloppet och Vätterrundan kvar!
PUSS



De där med män.

För ca 5 min sen låg jag och sov. Vaknade av en massa män som skriker och skrattar. De tittar på fotboll. Snart börjar också en borr ljuda i lägenheten, varför inte borra liksom?
Nej nu ska jag sluta klaga jag är glad att de gör de så jag slipper. För 2 år sen hade jag hatat mig själv för att överhuvudtaget klaga på fotboll så jag får väl skärpa mig.
Och jag hara glömt att berätta, har så sjukt ont i min ena vad. Kan inte gå, riktigt. Gör piss ont.
Nej, nu börjar de klaga på att jag har mycket skor. Bäst jag tar tag i situationen! Haha.
PUSS



Ajaj, min lilla vad!


Coldplay

Lägger upp bild istället för att skriva. NI kan ju bara tänka er, sjuuuukt bra!


Nya skor.

Här är mina nya skor. Riktigt grova och snygga, så de ska va nuförtiden liksom. :) Matchar dom helst med färgade strumpbyxor och kjol. Tänkte göra de ikväll med, ska ju på bio med Marija. Lägger ut outfit om jag hinner, annars kommer den senare ikväll.
För övrigt va de sjukt mycket att göra på jobbet idag, riktigt roligt.
PUSS


4 månader och nyrenoverad lägenhet.

Ibland säger Martin att de känns som vi varit ihop i 10 år. Då skrattar jag alltid och hoppas innerligt att han menar de på ett bra vis. I verkligheten har vi bara varit ihop i 4 månader. 4 underbara. Tack för att jag får vara din!
Lägenheten är nu äntligen färdig. Eller nästan iallafall. Lite nya möbler och en fontvägg ska också upp. Man kan undra om jag bor här eller inte. Men vi planerar iallafall tillsammans, får väl se hur de artar sig.
För övrigt hatar jag mitt hår. Fruktansvärt mycket. Ingenstans kan de färga de så vitt som jag vill ha de. Färgen har gått ur nu igen så de är gult. Funderar på att färga de brunt bara för jag blir så trött  på de.
Imorn väntar jobb sen blir de bio och restaurangbesök med bästis. Mys, mys!
PUSS


Sjukis!

Så tröttsamt att vara sjuk. Tur att Martin är världens sötatste som kom hit med mat och fika. Vi har kollat på min Gothia-film och Top Model. Eller iallafall har jag kollat. Just nu kollar jag extreme home makeover.
Mamma och Pappa är i Halmstad och hämtar vår nya bil., Audi A4 -09 tror jag den heter. Najs najs :)
PUSS


Skärpning Anja!

Ska göra ett nytt försök att börja blogga igen. Orkar inte berätta om allt som hänt men de har iaf varit en del. Just nu sitter jag hemma i Vittsjö. Va ju som sagt i Sthlm 2 ggr p 2 veckor och de enda jag shoppade va 3 par trosor. Riktigt illa. Därför fick de bli ett par nya boots från min älskade arbetsplats, din sko (ecco, nilson, dinsko, jerns, skopunkten tillhör alla nilson group som jag är anställd av. därför jobbar jag på din sko också)  i måndags istället. Nu funkar de tydligen inte å lägga upp bild. Fixar de imorn. Natti!
PUSS

RSS 2.0