Va gulliga ni är.

Skimånga som är inne fortfarande fast jag inte bloggat på jättelänge. Ska försöka bättra mig jag lovar. HAr varit så mycket nu bara. Sthlm förra veckan, nya jobbet, lägenheten renoveras och sthlm denna veckan. Men blder kommer snart, håll ut ;)
PUSS

Företagsfest!

Nu beger jag mig. Lovar att ta massa bilder :)
PUSS


7 år sen.

Verkligen helt sjukt. De är 7 år sen "den 11 spetember". Vet inte vadjag sak säga. Bara sjukt, sjukt, sjukt!

Sommarens bästa förfest.

Bara jag och Frida me ack va roligt vi hade. Göra om de snart?
PUSS


Dagens inköp.

Köpte en Ipod idag. Så jävla najs! Sitter och lyssnar på den och sjunger såklart. Martin skrattar åt mig. :( Imorn blir de jobb på Walk on och på Fredag Ecco. På Lördag är de Walk on igen och på kvällen företagsfest hemma hos bossen med alla tjejerna från K-stad. Perfekt att ha de nu när jag sak börja så kommer man med i "gänget" direkt. Blir troligen utgång i K-stad också, grand tror jag var bestämt. Får väl se om vi småttingar kommer in haha. Men de ska nog gå bra.
Söndagen består troligen av bakfyller med mest speciellt är att Martin fyller 23 år. Så de blir kalas här. Det förklarar denna veckans bakande. Ska bli mysigt. Mamma och Pappa kommer med så nu är de seriöst till max. Jag tycker om de. Jag tycker om dig!
Och en annan mycket speciell person fyller år idag. Min Marija Teofilovic, min älskade älskade bästa vän! De finns ingen som du! Grattis Älskling!
PUSS


What to do?

Åh panik, hittar inte mitt gymkort. Fan, pallar inte kööpa nytt. Kostar ändå 200 spänn. Åh, åh, åh! Har verkligen inget att göra idag. Har varit en runda på stan men hittade inget speciellt. Ska baka idag med tror jag. Martin ville ha syltkakor. Har aldrig bakat de men hoppas på att de inte är allt för svårt. Borde diska också, men innan de måste jag handla. Åh vilken tråååkig dag!
PUSS

Grynet, vilken kvinna!

Hejsan.
Ikväll har jag varit sjukt duktigt. Martin jobbar sent denna veckan och då är de så jobbigt att laga mat. Men idag tog jag tag i de och lagade, som för mig är mer avancerat än för andra, kokt potatis och fiskpinnar. Detta serverade jag med en utsökt smörsås bestående av smält smör haha.
Och inte nig med detta. Efter maten bakade jag. :O Martin fyller år på Söndag och vi ska ha hans familj här så jag passade på att baka lite. Blev en drömtårta, riktigt, riktigt god. Till och med Martin var imponerad.
Iallafall till de jag skulle skriva om. Grynet, är de bara jag som glömt henne föe en kort stund? Så underbar. Satt och kollade på youtube och hittar henne. Verkligen helt sjukt bra.
PUSS


Grattis Anja!

Underbart, min första dag på Ecco i K-stad. Känns verkligen jättebra. Att jobba med Marija gör ju inte de sämre precis. Jobbar på Nilson Group, de har Din sko, Nilson och så är Ecco inbyggt i Din Sko. Jag kommer alltså jobba påalla tre kan man säga. Men mest på Ecco, så hello Ecco, I love you!
Ett grattis passar, eller va säger ni?
PUSS


Åhh!

Imorn ska jag berätta något riktigt, riktigt bra! Håll ut. :D

S3eu <3

Hittade denna gamla bilden i mina mappar. Från gymnasietiden. Tror de är i mitten av 3:an, en av alla våra fester hemma hos Emilia. Gud va bra vi hade de. Ingen brydde sig om nånting, filmkvällar, sova över, fester mitt i veckan. Klassen va verkligen nr 1. Jag saknar de och jag saknar oss!


Jag och Adam (Richard i bakrunden) Vilka tider! <3

Min mise..

..är de bästa jag vet!

Idag blev detta mitt.

Världens finaste armband. Fick de av mina syskon. Inuti finns ett brev där de står I love you. Fin, fint!
TACK

Och det är idag jag ska börja blogga.

Snälla, sluta läs om ni inte är intresserade. Jag skriver inget viktigt, inget att bli upprörd över och inget att tänka över. Jag skriver för mig och gillar du inte de så sluta läs är du snäll.
Mer uppdatering kommer ikväll.
PUSS


RSS 2.0