Sommar.

De är sommar och jag tänker för mycket. Dessutom skriver jag för mycket. Hoppas fan ni tycker de är underhållade för detta är jag.
Jag mår sådär. Ibland är de perfekt ibland inte. Jag blir så trött på männiksor som är fega. För fega för att säga till eller bryta något som bara går på rutin. Jag orkar inte med människor som jag inte kan lita på. Jag är trött på folk som så fort något inte går som de ska bryter en relation. Eller om nåt går för bra, med någon annan. Jag vill gärna att folk är ärliga. Berätta rakt ut istället för att hålla inne på något. Jag tycker inte om männiksor som är som helt olika olika dagar.
De är sommar och jag tänker och skriver för mycket.

Citat

"Så kissig att de bubblar ur öronen."

Yvonne på jobbet.

Anja vs BB

Jag gör som Blondinbella, tar en bloggpaus haha. Tillbaka på Fredag.
PUSS


UNDERBART!

Lönen har kommit! Nu ska jag till stan!
Annars ser helgen ut som följer. Ikväll Hgb-festivalen med Amanda och hennes kompis Anna. Ska dock dra hem ganska tidigt eftersom jag ska jobba på Lördag. Lördag annars blir de fest. Björkets trädgård är stället. Ps Frida hör av dig om förfesten(?). På Söndag ska jag och Martin tvätta. Sen bär det av till min oas, mitt favorit ställe i hela värdeln, VÄLA! :D
PUSS


Onsdag

Hejsan.
Grymt trött idag. När jag kom hem frn jobbet satte jag på Neverstore på högsta volym och satte mig ute på balkongen och målade naglarna. Så varmt och skönt de va. :)
Nu ska jag kolla på Crowned. :D
PUSS

Sex and the City!

Kollade på filmen igår. Jag dör så bra den va!


Lunch

Hejsan
De är så skönt att ha lång lunch. En hel timme. Hinner jag "hem" (Martins) och äta. Mycket gott. Igår följde Amanda med mig hem på middagen. Vi myste lite på balkongen. De va najs.
Idag har jag ätit good mat. Mums :)
PUSS

 

Helgen

Hejsan
Efter jobbet i Lördags åkte jag hem till Vittsjö för lite kvalitetstid med mammi och pappi. Grillning stod på menyn. Åh va gott de va att få de riktigt grillat med beasås (ja, för mig kommer de alltid heta de) nypotatis och sallad. Mums.
På kvällen kollade vipå film. Mamma skrattade så hon grät till Mrs Doubtfire och även jag tyckte den va rolig. Brukar hata den filmen egentligen men så längesen jag såg den att den blev bra igen. Runt 12 kom Martin till Vittsjö efter att ha varit på inflyttningsfest. Vi kollade då på American History X och gick och la oss runt kl halv 3.
På Söndagen hade vi bestämt att vi skulle spela fotboll. Jag var mest rädd att Martin hade höga förväntningar på mig. Men de gick bra :) Runt kl 4 åkte mammi, pappi jag och Martin till teboden i Stockhult. Shit va de låter bonnit. Men de är så mysigt där. Vi fikade och myste. På kvällen blev de Batman begins med Martin, Charlie och Gustav. Mycket trevigt.
PUSS    ps bilden är tagen från dn


hejhej

Gårdagen spenderades hemma hos Mandy i hennes nya lägenhet, därav ingen uppdatering. Ska bli ändring, jag lovar!
Iallafall, på jobbet får jag en lysande idé. Jag ser ett par skor som Martin velat ha jättelänge och bestämmer mig helt enkelt för att köpa dom till honom. När jag sen kommer hem skriver jag lappar med ledtrådar om var den kan vara. 7 lappar blev det tillslut och han hittade skorna. Visst är jag påhittig. Så när han kom hem från träningen var jag hos Amanda men han hade ändå något att göra. Ack är jag inte Sveriges bästa flickvän? haha.
PUSS

  

Hahah!

Jag och Martin pratar björketminnen. Ack så roligt :D

HIF - AIK

Så jävla najs!


Min bästa vän.

Detta fick jag av min bästa vän! Hur bra är inte hon?


14 JULI

IDAG FYLLER JAG 20 ÅR. HIPP HIPP HURRA!


Mina syskon!

Idag startade mina syskon jakten på att bli en klassiker. De gäller att göra fyra saker inom ett år: Åka Vasaloppet, Springa Lidingöloppet, Cykla Vättern runt och simma Vansbrosimmet. Nu har de ett avklarat. För idag simmade de, och min kusin Erik som också ska göra de, vansbrosimmet. Jag är riktigt stolt!
Deras blogg om klassikern hittar ni här attblienklassiker.blogspot.com
PUSS


Lördag.



Kvällen startar hemma hos Martin. Frida och jag chillar på balkongen. Pratar lite skit och svallar lite som vanligt. Lite senare flyttar vi in där inne. "Kom hem" ljöd högt ur högtalarna. En snabb tripp över till Persson hann vi också med. Vi missade två tåg så de slutade med att vi tg de som gick 22.43. Väl inne i K-stad hoppade vi mest rundor och pratade med folk. Kvällen avslutades på subway och sen bussen hem där Frida somnade gott. :) Tack för en underbar kväll Babe!
PUSS

Frida och jag!

FRida och jagf har fett kul! Vi lyssnar på Kom hem men barbados, döm inte oss! haha vi g8illar de! nui är de FEST!
love. bilder kommer på detta imorn. vi tog en nyss!
love u läsare!

4 dagar

Om 4 dagar fyller jag 20 :O
Grattis till mig!

Varför är jag sämst på att välja filmer?

Två sjukt dåliga filmer på 3 dagar. Akta er för dessa!

SUBURBAN GIRL


DECEMBER BOYS

Martin

Hejsan.
Detta är min Martin. Här är han på väg ut med sina vänner. Hästveda marknad står på schemat. Åh jag hade också velat följa med. Jag gillar marknader som massor, spec gräddbullarna och karamellerna man kan köpa. De påminner om när jag var liten.
Iallafall, Martin. Jag gillar verkligen hans stil. Najs, najs. Därför blir de en outfit-bild på honom idag. Enjoy!
PUSS


Golvet.

Martins nya golv på balkongen.


Titta jag är med på Gothias hemsida!

http://www.gothiacup.se/swe/Spelprogram/

Vilken saknad de kommer bli.

Jag har precis kollat den sista säsongen av Sex And The City. Så sinnessjukt bra! Och jag är glad att jag sett hela nu innan jag ska se filmen! Älskar alla kläderna Carrie har på sig i Paris-avsnitten. Love, love, love.
PUSS


Kvällsjobb.

Hejsan.
Nu mår jag lite bättre iallafall.Knarkar läkerol. Martin har precis lagat pannkakor till oss, jättegott. Han gör världens godaste pannkakor!
Just nu är hans kompis här och de håller på att lägga golv ute på balkongen. Eller okej, Martin ser mest ut att observera, haha.
Jag däremot sitter och kolla på Allsång och sjunger så gott jag kan. Men halsen gör ont :(
Måste bli frisk!
Btw fick ja reda på min lön från jobbet i k-stad. Jävla najs!
PUSS

Körtelfeber?

Faan jag pallar verkligen itne vara sjuk!

Drömmar!

De är inte lätt att jobba på Walk on. Skorna blir mina älsklingar så snabbt. Och jag har verkligen inte råd.
Jag har redan mina keds inköpta och ett par jättefina andra som jag inte kommer ihåg namnet på nu. Mina nya drömmar är dessa:

   


Ett par snjukt snygga björn borg skor och ett par svarta låga converse! Feel free att sponsra mig haha.
PUSS

K-stad

Hejsan.
Blir ett sent inlägg idag. Var i K-stad med Emil, Marcus och Jessica igår. Sjukt trevligt! Lägger ut bilder så ni får se. Dock har ja bara fått dom på mig från Marcus eftersom ja itne hade min egna kamera med. Så ni får klara er med dom.
PUSS

       


Bäst.

http://youtube.com/watch?v=4Qqf87kZzF4

Jag har blivit med katt.

Eller okej. I en vecka iallafall. För övrigt är jag sjukt rädd för katter och tycker de är äckliga men men de ska nog gå bra. Just nu sitter den och stirrar på mig. Jag är rädd!


Persson är hemma!

Nu har jag och min kära vän Persson precis haft vår första konversation mellan husen. Så mysigt. Hans granne verkade lite arg dock haha men gick in så fort han fattade att vi pratade. Åh va glad jag är nu. Detta kommer bli en unrbar sommar!

Sol och bad.

Hejsan
Annars har min dag sett ut ungefär så här. Sov hemma inatt, första natten på mkt länge. Martin sov också hos mig så jag vaknade kl 6 av att han klocka ringde och han skulle åka till jobbet. De va bara att snällt vinka av honom.
Vaknade igen vid 10. Mamma, Lina och jag hade bestämt oss för att åka till Åhus och bada. Shit va skönt de var i solen. Lite brun blev man allt även om Martin påstår att jag mest är röd.
Egentligen hade vi sen planerat att åka med pappi och kolla på HIF-Gais men istället blev de hemma kväll i VIttsjö där mamma och Lina lagat god mat. Mums. Fotbollen sågs på tvn och jag är så sjukt glad att jag slipper kolla på Razak mer, tröttsam snubbe.
Nu har jag precis duschat. Snart ska vi sova. Tänk mitt jag har blivit till vi. :D
PUSS


Today.

Idag har jag Martins tröja på mig. Den är fett snygg och jag älskar den. Händer de mkt i mitt liv? Nej.
PUSS


Myskväll.

Igår hade jag Richard Patricia och Marija myskväll. Kändes nästan lite som när vi fortfarande gick i gymnasiet och man kunde skita i vad klockan va helt för man kunde ta sovmorgon när man ville. Ack jag saknar skolan lite!
LOVE

RSS 2.0