Pelé

Anja kommer troligen bli mobbad för detta men de är så man blir tårögd när Pelé kommer in på fotbollgalan. Så grymt! Han är grym! Frukstansvärt underbart, går helt enkelt inte beskriva.
PUSS


Nyklippt. :D

Va hos frisören igår i 3,5 h. Helt sjukt men för en gång skull är jag riktigt nöjd. De är vitt vitt vitt precis som jag vill ha de. Lägger ut en bild senare.
PUSS

Och jag älskar Patricia.

För att hon alltid skyddar mig, FINAST!


Kommentarer.

Fick en lite speciell kommentar idag:

"Fy fan va pinsam du e...ahahaaha..Tror du att du e nya blondinbella eller..ahahaa. Du e fan dagens skamt."


Jag underhåller tydligen på mer än ett vis... Själv tycker jag mest de är du som är pinsam.

PUSS

Dagens outfit: 10 eller 20 år? haha



Tröja: Hm
Väst: Lindex
Jeans: HM
Skor: Converse

Beroende? Haha.

God morgon läsare.
Sorry att jag inte skrivit på ett tag. Kommer  mer fram över. En hel del roliga grejor som händer nu när de snart är jul ju.
Iallafall jag har insett att jag har köpt 11 par skor sen jag började på Walkon i maj. Är de bara jag som tycker de är ganska mycket? Haha, eller de vet jag att de inte är. Mamma tycker knappt de är roligt att kolla på de jag köpt längre och Martin bara skrattar och skakar på huvudet. Men jag använder iallafall alla, nångång åtminstonde ;)
Tänkte lägga ut bilder på allihopa ikväll eller imorgon.
Ikväll ska jag mysa med världens bästa, Marija, Patricia och Richard. Kommer bli bäst.
PUSS

Lördagens outfit.

Martins val:


Lite bättre än allt annat.


Död på soffan.

Är vekligen helt död. Har jobbat mellan 10-15 idag. Roligt, ganska mycket att göra faktiskt så tiden gick snabbt. Vissa kunder är så mysiga och man blir så glad när de är glada Töntigt men va fan.
Efter jobbet gick jag och Martin ner för att kolla på fotboll i Qpoolen. Markaryd spelade och för en gång skull gjorde dom de bra.
Nu ska vi laga mat, blir ryggbiff och klyftpotatis. Sen ska vi iväg på hatt-fest till Martins kompis Gustav. Hatt-fest liksom, va fan e de haha. Kan nog bli intressant. sk verkligen försöka lägga ut en outfit ikväll. Martin ska nämligen välja ut den. :O
PUSS

Sandwich.

Kvälls-mat ikväll blev en sandwich med sallad, tomat, kyckling, bacon, majonäs och brieost. Smakade verkligen super. Tycker de är riktigt tråkigt att laga massa mat på kvällarna, spec när Martin jobbar sent.
Lite nere ikväll. Hadeesämt mig för att åka och träna med Vittsjö men min jävla förkylning står i vägen. Ska iallafall kolla på dom i helgen. Saknar fotbollen en del faktiskt. Ska försöka ta mig till nån träning iaf.
Nej, nu ska jag baka en rulltårta för snart kommer Marija och då ska vi kolla bonde söker fru. Har ni tur kanske jag tar några bilder också. :)
PUSS


Halloween-fest.

Emil har bjudit med mig på Halloween-fest i helgen. Låter väldigt spännande faktiskt. Undra vad jag ska vara? Några förslag?
PUSS

Troligen världens bästa.

Mammi och Pappi kommer hit ikväll. Jag är ju sjuk och Martin är på jobbet, så egentligen hade jag bestämt mig för att åka hem till Vittsjö men jag orkar helt enkelt inte. Då tar mammi och pappi och kommer hit. Så underbara! De ska laga mat till mig också. Jag tycker om att vara bortskämd av dom. Tack för att ni är just mina föräldrar!
PUSS


Jävla Telia.

Funkar tydligen inte att skicka sms idag med Telia. Så ni som skrivit till mig, jag svarar så fort de funkar igen.
PUSS


Saknar..

Saknar min sne-lugg lite faktiskt. Ska beställa tid hos en frisör imorn. Hoppas håret blir riktigt bra nu. Jag hatar de just nu.
PUSS


Här är mina nya älsklingar!

En varm och skön skogs-mullesko passar underbart på mina kalla fötter i vinter. Va tycks?
Ps, lägger in en outfit senare. :)
PUSS


RSS 2.0