Usa

Sorry va skitsen med bilder jag vet. Men här kommer de iallafall på mina underbara amerikanska släktingar. Me love.
PUSS

                       

Pappan Tracy, Mamman Lori, största dottern Michael (ja, som killnamnet) mellan dottern Carly och sonen Crawford.

Lördagens outfit.

Jaa utan huvud. De va hemskt! haha.

Jag vet jag är en tönt.

Lycka imorse. Vaknar upp och kollar posten. Martins första nr av Allt on Historia har kommit. Jippie, så jävla najs. Bara ligga och läsa heela morgonen. De med två leverpastejmackor, kan inte bli bättre!
PUSS


Lördag

Hejsan
Igår va de utgång som fan. Frida och Martina kom över vid halv 8 för en "fördrink" (gosh jag låter som en sthlmare). Sen begav vi oss till Emil för lite förfest. Mycket snack, lite minnen, dricka och en del folie (?) senare skulle vi bege oss mot bussen. Stress, stress, stress men vi hann iallafall. Väl på Björksäter, usch jag vet, träffade jag en mycket hängiven bloggläsare med namn Oskar. Alltid lika trevligt. Glöm inte mig när du är 30. ;)
Annars va de inte mycket roligare än vanligt. Något underligt hände, vet inte rikigt vad egentligen. Hoppas de inte hänt nåt mellan oss för jag klarar mig inte utan dig. Du är min sexigaste vän ever!
PUSS


Växjö.

Har spanat in en skola i Växjö ett tag nu. Riktigt sugen på att gå där. Ska på infomöte senare någon dag. Tror ni jag vågar? Är jag redo denna gången?
Jaja denna gången finns iallafall en vän på plats. Sweeta Hampus. :)
PUSS


...

Ibland vill jag skrika. Jag vet inte varför? Jag bara måste. Skrika bort allting. Jag tycker ofta att allt är för jobbigt och tror ofta att jag itne klarar något. Och så blir jag trött. Tröttare än någonsin annars. Hela kroppen vill bara trilla ihop och ligga ner. Och mina fingrar bara skriver detta utan att jag tänker. Jag är trött, så trött!

Yummie.

Lalapuddning ikväll. Mums!


Torsdag.

Hejsan.
Har jobbat hela dagen idag. Faktiskt riktigt roligt. De bästa är dock middagsrasterna. En hel timme! (!!) Då tar jag cykeln hem till Martins lägenhet och sätter in maten i micron och på med ett Sex and the City avsnitt. Bättre kan de inte bli :D Måste verkligen se filmen snart.
PUSS


snyggast ever!

Mys-kväll i Vittsjö!

Har myst med Marija ikväll. Väldigt skönt att vara hemma i Vittsjö lite. Just nu sitter jag och pappa och skäller på Tv:n eftersom cp-fotbollen inte funkar. Jag får sånt sinne.
Planerar lite med Emil om Lördag också. Utgång på G. Najs!
PUSS


Och här är MIN mis!

Bara för att jag saknar dig när du jobbar. Och nu ska jag också göra de. Ses kl 6 baby!


Ibland förstår bara inte alla.

Lekte med David igår. Väldigt längesen sist. De va skitkul, vi spleade guitar hero, käkade och bara snackade skit.
Jag tror inte riktigt folk förstår vår relation. Och egentligen orkar jag inte förklara den heller. För den är mellan oss. Men jag kan säga så mycket som att han är en av mina bästa vänner. Vi va ändå ihop i 3 år och då kommer man varandra nära. Jag tror han är den person jag känner mest å djupast inpå. Så  är de.
PUSS

Väla

Min sista lediga dag så jag och mamma ska hänga lite. Blir troligen Väla. Sen sak vi ut till stugan där Martin ska hämta mig eftersom han varit i Halmstad och kollat sitt knä ige. När bli han frisk? Vill se honom spela igen :(  Nee nu borde jag dra mig ur sängen och åka hem.
PUSS


"You apaslampa!"

Haha midsommar va de bästa på länge. Tequila, amerikanare, mat, snappevisor, skratt och mkt mkt mer. Kommer uppdatera med massa bilder senare bara glömt å lägga in dom och jag e hos martin nu. Tänkte laga lite mat nu sen ska vi kolla Satc, spela guitar hero och självklart också matchen.
PUSS


Gårdagens mat. :D

Glad midsommar!

Glad midsommar snyggingar!
Nu ska jag strax åka ut till havet. Bilder kommer upp så fort jag kommer hem. Både på amerikanarna och på vårt midsommarfirande :)
LOVE

Haha

Kollade in bilder från siesta på rockfoto.nu, sjukt fula. såklart hittade jag en på mig med söta johanna och simon från eksjö. :)


America again.

Jaa typ allt är på engelska nu. Släktingarna är sjukt coola. Första de sa va att de ville att jag skulle hälsa på dom i LA. Tydligen så bor de nära stjärnor som Jessica Simpson och George Clooney. Så jag hade inte bangat för att åka dit. Nej nu ska jag umgås lite mer med dom. Ikväll väntar Vittsjö-match och EM. Amerikanarna är minst lika intresserade som vi. Sjukt najs!
PUSS

Amerika!

Idag kommer amerikanarna. Landar på Kastrup nu :O Ska hämta dom om 1,5 h i hlm. Jag börjar bli riktigt nervös nu. Prata engelska hela tiden. Ack, jaja hoppas de kommer gå bra iallafall. Lägger ut bilder på mina sköna släktingar senare. Nu ska jag duscha och göra mig snygg haha.
PUSS

Trevlig överrraskning

Igår fick jag ett kort på posten. Tack, tack, tack :D
PUSS




Så trevligt.

Statistiken går uppåt igen. Så glad man blir. Välkommna :D
Ska försöka uppdatera mer igen. Bara blivit mycket tid i Hässleholm på sistone men jag ska skärpa mig jag lovar.
Idag har jag städat mitt rum. Snart ska jag städa min bil är de tänkt. Amerikanarna kommer ju imorgon. Lite nervös är man ju allt. Värsta är att jag inte får sova min säng. :( Tydligen ska mamma coh pappa ha den eftersom Tracy och hans fru Lori ska sova i deras. Så jag får slagga hos Martin. Inte de sämsta de heller. Men att byta min 1.60 mot hans 1.20 suger faktiskt en del. Nehepp, får väl fortsätta med bilen nu.
Kom gärna med förslag om vad jag sak skriva om. :)
PUSS snyggingar!

"Och att hoppas på nåt fint är att skjuta sig i huvudet."


Uppdatering

Hejsan.
Fortfarande sjukt besviken att Sverige inte vann. Men shit tänk på tjeckien, fy fan va drygt!
Igår va vi på kalas hos Ella i de nya huset. Riktigt fint. Ella blev hela 4 år och de hela firades med mat och tårta. Mums. Trevligt att träffa kusinerna igen. Blev lite snack om den svenska klassikern som mina syskon och min kusin Erik ska ge sig på. Jag är istället supporter nr 1.
Efter kalaset åkte jag hem till Martin. Vi lagade mat i hans sån grill-grej. Skitbra, tar bort allt fett typ. Vi sak börja äta nyttigare har vi tänkt. Mer sallad och mindre pasta/potatis. Försöka går ju iallafall. :)
PUSS

  

Ny bild

Hittade denna bilden på Martins dator nyss. Gillar mina kläder som fan :) Den är från Siesta.
PUSS

Min bästa vän!

Idag var jag och Patricia ute och gick i skogen. Vittsjö är så jävla fint!
Uppdaterade varandra om våra liv haha. Jag tycker om henne så mycket! Gör en fyllis "jag äääääääälska dig!"




Min kaka

Fin va? :D Jag är grymt stol över mig själv! Shit va jag uppdaterar dåligt förresten. Riktigt illa. Jga har jobba i k-stad hela förra veckan och i mån och tis. I mån var jag dessutom på ecco-kurs i Klagshamn. Mycket lärorikt. I dag och på fre och lör ska jag jobba i stan som vanligt. På Fredag kväll är också grillkväll inplanerat hemma hos emilia b. Mys. På Lördag blir det självklart också fotboll. Vet nte riktigt var jag ska se den dock. Funderar på Kings, hade varit roligt. På Söndag fyller Ella år. Jag och Lina köpte en riktigt bra present idag. :) Nee nu ska jag hem till Martin, just de, inga mer M här inte. :D
PUSS




En del valnötter haha.

Bakning på gång.

Ledig idag. Så sjukt skönt. Kommer ett längre inlägg senare om vad som hänt på sistone. Idag ska jag iallafall baka. Blir en kaka från mammas nya bok som hon fick i morsdag present. Chocolate chip walnut brownies heter de jag ska baka. I boken ser kakan ut som på denna bilden. Får väl se hur mina blir haha.
PUSS




Dagens middagstips.

Stekt potatis med prinskorvar, ägg och ketchup. :)
PuSS


Student -08

Jag vet, jag är jättesen! Men GRATTIS alla studenter! Har bara bild på Rille så de får bli på henne. :)
PUSS


Mina forever21 kläder.

Detta beställde jag från Usa.

Solglasögon.    Vackra klänning.   Återvinnings-tee.

Outfit

Mest för att jag inte har något bättre för mig. Och för att jag älskar tröjan. :)
Kommentera misar!
PUSS
image178

Jobbevecka.

Jobbat hela veckan i K-stad. Hjälper skogiganten att flytta. Ska bli en ny Walk on butik där så Anja är på plats. Jobbat 10 h idag så jag är sjukt trött! Imorn ska jag öppna butiken själv och på Fredag sak jag jobba helt själv i en annan Walk on butik. Vilket anvar! :D
Nu ska jag åka till mormor och morfar.
PUSS

image177

Coldplay.

Igår beställde jag och Davve biljetter till Coldplay :D

image176

SIESTA - LÖRDAG

                                          

Lördag: Enda dagen jag var lite full. Frida joinade och efter många om och men chillade vi på gräset på våra älsakde plattor som vi fått på Netto. Denna dag kollade ja å José Gonzalez, Britta Persson och millencolin. Blev säkert fler men inga ja pallar skriva om. Träffade Emilia och Jessica ett tag. Mycket trevligt. Bäckis kom också till Siesta, de va fett! Ps de är hans fula keps jag har på mig. Blev även outfitbilder, mina kläder är acne-jeans, converse, M:s resteröds-tröja och min skinnjacka. :D
PUSS

Siesta - Fredag

                                                       

Fredagen i korthet. Anja var praktiskt taget nykter. Kollade på Hästpojken, Niccokick, Håkan och bäst av alla Eagles av Death metal. Riktigt bra! Även kvällen då min sprit blivit stulen, jag träffade Looptroop. Bästa kvällen på siesta!

SIESTA - tordag

                                           


Snabb genomgång av dagen/kvällen. Kollade på Doktor Kosmos, All time Low, Familjen. All time low va riktigt bra. Dock grymt besviken på Doktor Kosmos. Men där träffade jag trevliga Johanna och hennes bror Simon. Hur mysiga som helst! Innan de kom Sissela och hängde lite vid vårt tält, vi tvingade Marija att låtsas att röka, Martin och Emil B kom på besök, så även Amanda. Den första langosen åts och kvälen var fullbordad. Laddar upp bilder från de andra dagarna imorn. Måste sova. Jobb i K-stad imorn.
PUSS

RSS 2.0