Blondinbella i Lets Dance?

Min mycket sluga vän Patricia Serrano har gjort en ytterst intressant upptäckt. Blondinbella ska vara med i Lets Dance. Efter närmare efterforskningar kan de inte vara något annat som är Bellas "hemlighet". Men nu är den ute. Och jag är som första bloggare i Sverige ute med nyheten. haha! Grattis Bella, vi hejar på dig!
PUSS


Världens vackraste gran?

Vet att jag är lite efter i uppdateringen men bättre sent än aldrig som man säger. Vi högg iallafall gran i Söndags. Som vanligt var de tävling om vem som hittade den. Jag hittade min och Martins efter ca 2 min. Den var så himla fin!
När vi kom hem klädde och beundrade den. Mycket vacker. Jag placerade även ut klapparna under. Dock är de bara de jag gav på denna bilden eftersom Martins inte riktigt höll måttet på hur jag hade bestämt hur vi skulle slå in dom haha. Som ni ser är alla i Svart, Gult och Vitt. Snyggt, snyggt, snyggt. Va tycks?
PUSS


GOD JUL

Hörs på Juldagen!
PUSS

Nya stövlar!

Hejsan.
Sorry att inläggen kommer lite sent men jag har jobbat hela dagen idag.
Var ju som sagt på Väla i onsdags. Inhandlade ju ett par underbar stövlar. Ganska mycket grövre än de bruna jag har, varmt och skönt. Passar jättebra till kjol men även jeans.
PUSS


Ny Jacka!



Ett år sen.

Egentligen vill jag inte ens tänka på de. Men allt är så annorlunda nu och därför klarar jag av de. Och jag är helt övertygad om att 2009 kommer bli ännu bättre!
PUSS



Känns jag igen?

Sista julklapparna..

gick till mig själv. Blev ett par stövlar, ett par ballerina, ett spetlinne och ett vanligt samt ett hårpuder. Är verkligen skönt att jag är klar med alla presenteroch för en gång skull riktigt nöjd. Lägger troligen ut bilder imorn. Jag har ju lyckats göra av med mina laddare till kameran så jag får väl köpa en ny antar jag.
Idag är jag sjuk. Hade hjärtklappning hela dagen igår till slut så pass mycket att jag tappade luften. De känns inte helt okej. Mamma kommer hit nu för att ta hand om mig. Detta har aldrig hänt innan förutom om jag tar min astma medicin. Vi får väl se. Hörs imorn.
PUSS

SPEAKER

Kollar på Boston Tea Party. Så nämnde Filip sångaren i Speaker. Ett band som jag lyssnade på när jag var 11-12 år gammal. Sinnessjukt bra. Jag blev så glad. Måste försöka hitta deras skiva någonstans. Tipsa mig gärna!
PUSS


Kollektionsvisning.

Hejsan.
Idag har jag varit på Eccos kollektionsvisning. Åkte upp till Varberg vid kvart i 7 och va sen på möte där mellan klockan 9 till klockan 16. Kollade på hela kollektionen för våren 2009. Hittade vilka jag ska välja som personalskor till våren/sommaren iallafall. Riktigt fina.
Ikväll ska min storebror komma och besöka mig. Vi ska äta pizza och umgås lite.
PUSS

Bruna linser.

Bruna ögon?



Och alla ni som har bloggat i över 2 månader kan få gratis färgade linser om du skriver om dom. Fargadelinser.com är hemsidan, finns instruktioner där om hur du ska göra.
PUSS


Och nu..

fortsätter jag blogga fram till nyår. Sen får vi se hur de blir. Så fortsätt läs. :)
PUSS


På allmän begäran.

Idol-bilder på Patricia.


?

Borde jag sluta blogga?

...

All I want for Christmas is you.


RSS 2.0