SORRY!

Är det nån som kan förklara varför jag inte kan lägga upp bilder? Åhh. Uppdaterar inte förrens de går igen.


ÅHH

Trodde jag skulle kunna lägga upp bilder från i lördags nu men ack datan är cp. Sktistörigt, typ 4 månader gammal men ändå skitkass. Får ringa nånstans imorn å fixa. För övrigt vann HIF! Jag är lycklig!

Frisör-besök

Hejsan.
Kommit på att jag kanske borde börja mina bloggar lite trevligare så ett Hejsan hängde med idag.
Idag har jag varit hos frisören för att fixa håret. Utväxten va på typ 2,5 cm så de va dags att göra vid. Dock är min hårfärg lite speciell och ganska svår at göra vid men min frisör ät duktig så de gick helt okej iallafall. utväxten syns fortfarande lite dock men Emily gav mig då ett nytt silvershampoo och nåt behandlingsgrej. Snällt! Lägger ut bilder så fort min dator funkar. Internet strejkar på den så jag sitter på mammas nu.
Kollar även HIF för tillfället. 2-1 hoppas verklige de står sig. Nu börjar andra.
LOVE


Park-mys

Park-mysÄntligen funkar det. Jag tror de är fel på mitt internet hemma. För jag är nämligen hos jesper nu. han jag och Persson har ätit pizza och kollat Pirates. Mucho mis.
Igår va trevligt. Marija och Frida kom till mig och så åt vi grillat. Sen bar det av till Robin Christensen. Där va även Emilia, Jessica, Richard och Oskar. Blev en del gamla minnen från högstadiet med den sistnämde. Sen bar det av till Björket. Där träffa jag jeppe och tvingade honom att vi skulle gå hem. Jag mådde inte så bra kan man säga men Jesper var "en gentleman". Ulrik var min vän. Soffan var ljuvlig, så pass ljuvlig att jag sov till kl 3.
Var hemma en stund sen begav jag mig till Jesper igen, denna gången med Persson.
Nu ska jag åka eftersom jesper ska upp tiiiiidigt imorn!
LOVE misar!

Första

Ja då är bloggen flyttad hit istället. Bilder krånglade på blogspot och andra fktioner med. Dock vet jag inte om de e min data det är fel på men i vilket fall gillar jag blogg.se mkt bättre!
LOVE


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0