Ingemar Johansson!



En av Sveriges största har lämnat oss!

Lady Gaga.

Jag tyckte iallafall att likheten mellan mitt och Lady Gagas hår var slående.
PUSS


Bowling.

Kvällens underhållning blir bowling med mina syskon och respektive. Första ska vi hem till storebror och käka och sen bär det av. Alla i min familj är väldigt tävlingsinriktade så det kan bli intressant, speciellt när "de respektive" är minst lika intresserade av att vinna. Tar med mig kameran.
PUSS



Sist jag bowlade

Nya skor.

Hur snygga är inte dom?


Pose-pose!


Saknar, saknar, saknar!

Åh jag vill ha mitt långa hår tillbaka!


Fika på gång.

Hejhej.
Nu ska jag strax iväg och fika. Ska möta upp Sissela på stationen vid halv fyra. Ska bli riktigt trevligt faktiskt. :)
Hörs senare.
PUSS



Jag och Sissela.

Mys-kväll.

Hejsan.
Hur är de med er? (Varför fortsätter alla "småbloggare" att fråga de. De är ändå aldrig nån som svarar haha. Jaja, kanske denna gången?)
Vet att jag inte lagt ut bild på naglarna än. De krånglar lite med bilder för tillfället. Ska försöka lägga upp så snabbt jag bara kan.
Idag har jag iallafall jobbat till kl 3 sen har jag bara vilat lite. Snart ska jag hem till syrran och kolla handbollen och film. Verkar som hon ska laga till någon mat också. Inte dåligt!
Lina är fin.Troligen finast faktiskt. Om man tänker efter så är hon min äldsta vän, tillsammans med Johan då. De är ganska tryggt att ha de så. Lina, jag älskar dig!
PUSS


Linda B.

Stort Grattis till allas vår favorit Linda Bengtzing!



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article4245921.ab


Red nails.

Imorgon har jag ledig dag. Men tro inte att jag lämnar K-stad för de. Ska dit kl 11 för att besöka Red Nails där söta Josefine ska göra naglar på mig. Fransk manikyr blir de, enklast och snyggast.
PUSS


Hot or not?

Funderar på att börja använda mina brillor igen.
Snyggt?


Och han vet hur man charmar mig!

Martin, Martin, Martin! Här är en man som verkligen förstår mig. Idag när jag kom hem från jobbet hade han en helt underbar överraskning till mig. Och hur överraskar man Anja bäst? Självklart, ett par skor!
Jag hade lagt undan ett par Nike skor som jag tänkte köpa när jag fick min lön. Men han hade köpt dom och jag fick dom nu ikväll. Jag är överlycklig, både för skorna men framförallt för min älskade Martin Jönsson! <3
PUSS



Dessa men med helt vit sula också!

Min nya passion?

Hockey, ja vem trodde de? Inte jag iallafall haha. Kollade en del hockey när jag va yngre men har inte kollat på ungefär 3 år. Men igår bar det av igen. Jag, Lina, Johan och pappa begav oss till Ängelholm för att kolla Rögle (ja, jag uttalar de fortfarande de Röggle) - Frölunda.
Chris Abbott var min favorit och jag skrek allt jag kunde! Även Cam va självklart bra. Tillsammans var de ändå bäst precis som du och jag, Lina. ;)
PUSS


Istället för godis.




Sist jag spelade fotboll...

...va ungefär 1,5 år sen. Men idag är det dax igen. Om ungefär 40 min är ska jag bege mig mot Bjärnum och den nya konstgräsplanen. Ska bli väldigt spännande men jag är väldigt nervös. Vi får se hur de går. Håll tummarna för mig!
PUSS



Sist jag spelade fotboll vann vi Gohita Cup. Ja, jag älskar att prata om de.

Bröllop coming up!

På Lördag ska jag på mitt allra första bröllop någonsin. De är ingen mindre än min bästa vän när jag va liten som ska gifta sig, Frida Lind. Den lyckliga mannen heter Luke Merrill och kommer från California, Usa. Giftamålet är alltså på Lördag i Örkelljunga. Undra om vigseln kommer vara på engelska eller svenska, eller varför inte båda?
Jag har iallafall köpt en jättefin blå klänning som jag ska ha på mig. På fötterna ska jag ha ett par söta ballerina skor som jag visade i bloggen för inte så längesen. Tror de kommer bli jättefint.
PUSS


 

Anjas Favorit-bloggare.

Bloggvärlden är hetare än någonsin, varesig de är en lite miniblogg som min eller en av de största i Sverige. De pratas bloggar och bloggare överallt och därför tänkte jag lista min favoriter. Så här kommer dom:






1. Allas vår Kissie. Läst Kissies blogg i ungefär ett år. jag tror faktiskt bruden har mycket mer koll än vad de verkar som. Hon är absolut min favorit, just för att hon inte bryr sig. Hon bara skriver utan att tänka. De är underhållande!
kissies.se



2. Ja, jag är tråkig jag vet. Men Blondinbella är verkligen riktigt bra. Inte konstigt att hon ligger där hon ligger på listan.
Blondinbella.se



3. Sofi Fahrman. Absolut den bästa modebloggen! Mycket bilder och många uppdateringar. Grymt bra blogg!
Aftonbladet.se/sofismode



4. Nils! Nisse, nisse, nisse. Ja, helt rätt. Blondinbellas kära pojkvän. Han är ful, udda och aning ärligare än sin flickvän vilket är både intressende väckande och roligt.
Storstadspojken.se



5. På min femteplats kommer Natacha Peyre. Detta är dock ingen blogg jag läser dagligen men den är alltid bra uppdaterad och relativt underhållande. Lättläst och med mycket bilder. De gillar vi.
Improveme.se/natacha



Vilka gillar ni?


RSS 2.0