Blogguppehåll.

Tillbaka på Fredag.

En klänning, vilka skor? Hjälp mig!

Vilka skor? Kommentera :)





Sveriges äckligste pizza.

Från pizzeria Viking, fy fan!

Loppis i Vittsjö.

Idag åkte jag och Patricia till Vittsjö efter mitt jobb. Där väntade den årliga loppisen. De va de första året som jag inte behövde hjälpa till vilket var väldigt skönt. Tog även lite bilder här.


Ena hållet.

Andra hållet.


Patricia fyndade en korv. Snez kände mest för att synas tror jag :)

Richard var full.

Bowling.

De va riktigt roligt att bowla igår. Måste ju säga att jag hade den bäta tekniken helt klart. Marijas va nog sämst men hon strikade ju grymt många gånger ändå.
Martin vann hela skite. Första rundan kom jag sist. Andra gick bättre, kom 2:a 125 poäng vilket jag är nöjd med.
Här är iallafall lite bilder. Håll tillgodo.
PUSS


Gårdagens outfit.



Jobb, jobb.

Hejsan. Nu ska jag iväg och jobba. Ska bli rktigt roligt. Ikväll blir de bowling med Martin, Marija och Kenny. Tar självklart med mig kameran. Håll utkik!
PUSS

Läppglas eller Läppstift?

Vilket föredrar ni?




Nya inköp.

Köpte en skitsnygg väst idag. Gillar verkligen västar. Riktigt snyggt. Detta blev en grå, stickad. Köpte också etför storat par nya chinos, svarta. Jag har letat efter ett par svarta i ett tag nu. Hittade ett par som liknar mina beiga så jag köpte dom. Tyvärr så va de en storlek för stora. Martin godkände inte dom men ja ska prova de några gånger till innan jag bestämmer mig om jag ska lämna tillbaka dom.
Blev även lite smink. Ett läppglas och ett rött läppstift. Lägger ut bilder senare hur de ser ut på.
PUSS


Dagens outfit.

´


Skor: Converse
Jeans: HM
Linne: Carlings


Meeeen åh!

Har tagit massa bilder med mi nya kamera idag. Vill ju visa dom men de funkar inte bara att sätta in kortet i datorn som me de gamla. Åh, numåste jag vänta tills Martin kommer hem.
Kika in då så blir de outfit, nya inköp med mera.
PUSS


Dagens to-do.

Precis varit på gymmet. Tränade armar, mage, rygg idag. Lyckades också komma ihåg att sola idag. Har ju inte hunnit va på stranden mer ä 3 gånger denna sommaren så solariet kommer väl till pass.
Har fortfarande riktig träningsvärk från min benträning i tisdags. Skönt med en paus från träningen igår.
Snart kommer Martin hem från jobbet med mat till mig. Verkligen perfekt. Riktig mat precis efter träning är exakt vad jag behöver, och alla andra kanske för den delen.
Senare idag ska jag bege mig ner på stan och leta upp något att ha på mig på Lördag. Några förslag? Jag har faktiskt ingen aning och detta gör mig lite konfunderad. Ska också möta upp Patricia för en fika.
PUSS


Bild tagen från hassleholm.se


Ny Kamera!

Köpte en riktigt fin kamera idag. En Canon Ixus, precis den jag ville ha. Displayen är riktigt stor och de va precis de jag var ute efter. Väntar på att den ska laddas klart nu. Köpte också ett fodral som han i butiken sa skulle passa men de gjorde de inte. Så irriterande!
Sjukt glad nu :D
PUSS

 

Dagens Outfit

Stövlar: Vagabond
Jeans: HM
Skärp: Cubus
Linne: Indiska
Skjorta: Lånad av Martin
Väska: Loppis


Maxi.

Ibland känns de som jag lever på Maxi. är verkligen där jätte ofta. Men jag gillar de, som fan. Igår hängde jag där me Marija. Köpte lite mjölk och nonstop, riktigt gott. Passade på att ta lite bilder på oss.
Håll till godo. :)
PUSS


Ny kamera!

Nu ska jag och Martin bege oss mot K-stad och hitta en kamera till mig. Har siktat in mig på en Canon IXUS, gillar dom absolut bäst. Hoppas den jag vill ha finns där nu.
PUSS


Cecilia Gyllenhammar och Jessica Zandén.

Är ni helt sjuka i huvudet?
I ett blogg-onlägg skriver de bland annat och jag citerar:

"När vågar vi erkänna att det kan finnas ömhet i ett slag över munnen? Och hur kan vi hjälpa misshandlade kvinnor, om vi hymlar med den magnifika kraften i ett försoningsknull?"

Ibland förstår jag ingenting. Hur fan tänker männikskor?

Läs själva artiklen och kommentera vad ni tycker.
http://pmnilsson.wordpress.com/page/2/

PUSS

Lycklig.

Idag fick jag ett mail från Tracy igen. Jag blir så känslosam när jag läser de han skriver. Jag saknar verkligen dom coh hoppas att vi snart åker över och träffar dom. Midsommar iår va så underbart. Här är en bild han skickade över från midsommar.



Malin, Michael, Carly, Lina och Jag. :D


Oj, detta har jag glömt att visa.

Min fina 20-årspresent av Martin. :)


Aj, aj, aj.

Har precis varit och tränat. Shit va de känns i benen. Håller på att avlida här och nu! Igår tränade jag ju armar och rygg då idag blev de ben och rumpa. Magen tränar jag varje gång.
Martin kommer hem om en halvtimme med mat till mig. Hur bra får en människa bli? :)
Senare ska jag och Persson gå lite på stan. Bland annat köpa skor till honom. Ska försöka få me kameran ut så de blir lite bilder.
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen.
PUSS


Emil, Emil, Emil.

Min söta vän. Jag saknar dig och dina knäppa teorier och våra mysiga filmkvällar. Jag saknar dig!


Träning

Måndag betyder träning. Iallafall har de varit så denna veckan och förra. Tränade imorse, ungefär en timme och en kvart. Riktigt skönt. Kom hem och diskade sjukt mycket. Ibland är de jobbigt att inte bo hemma. Som ni nog har förstått spenderar jag mest tid hemma hos Martin. Men jag har inte flyttat in.
För övrigt verka de ju inte vara många som gillade min outfit i lördags vilket var synd då jag själv tyckte ja va skitsnygg i den.
Uppdaterar mer senare.
PUSS

Dagens outfit.



Va y


Kläder?

Hmm har tre olika outfits att väla på? Kan verkligen inte bestämma mig.
Lägger ut outfit senare. :)
PUSS


Kvällsmys.

Något jag verkligen älskar när jag är på Väla är att hem äppelpaj. Så så fick de bli även igår. Två bitar, 78 kr. Men de va de värt. Mums så gott de var. Kollar igenom alla Potterfilmerna så igår blev de Chamber  of Secrets. Bra, bra, bra!
Ikväll ska vi hem till Marija. Kolla på Spine också, deras störsa fans haha.
PUSS


Mina älskade fötter.

Jag har så ooooont. Aj, aj, aj! De var en riktigt plåga gå i dom gröna skorna. Sjukt ont!
Köpte en ny skjorta idag. En herrskjorta, riktigt snygg.
Imorn är de fest hos Marija. What to wear? Förslag?
PUSS



Mina söta fötter. Aj, aj, aj!

Nu bär de av.

Nu åker jag och sis till Väla igen.
PUSS på er!

Hoppas, hoppas, hoppas!

Jag vill så gärna!

Dagens outfit.



You like?


Höst, höst, höst.

Jag älskar verkligen höst kläder. Lager på lager i mörka färger. Riktigt snyggt. Köpte ju ett par stövlar i onsdags och här har ni dom. Från Vagabond, 1100 kr.
PUSS


Sämst?

Jag är verkligen sämst. Istället för att gå och träna vilade jag lite sen åkte jag och Lina och handlade sen hem till henne. Lyckades slå ner en hel flaska sweet chilisås på golvet så vi fick börja med att städa upp den. Va iallafall väldigt trevligt med henne. Så vibestämde oss för att åka till Väla imorn. Ja, jag vet. Jag va där igår, med de är min fristad, mitt andra hem. Jag älskar Väla och jag älskar Lina.
Sedan begav jag mig till Mandy. Te på balkongen. Genomgång av "de gamla vanliga" så att säga. Gillar verkligen att hänga lite med henne, snygg som hon är. Ja, jag umgås bara med snygga människor!
Nu ska ja uppdatera mig i bloggvärlden sen tänkte jag ta en bild på stövlarna så ni ska få se dom.
PUSS


Sis och jag i Italien på Prada. Lika?



Träning.

Hejsan.
Nu ska jag iväg och träna. Martin jobar så ja har inte så mycket annat att göra. Funderar på att sola efter också, kan vara ganska skönt.
Ikväll ska jag hem till Amanda och dricka te. Mys, mys.
PUSS

Onsdag.

Hejsan.
Blev Väla med David idag. Köpte ett par stövlar till hösten. Brukar alltid vara så att mina favoriter tar slut så snabbt så därför köpte jag dom redan idag. Ett par från Vagabond i färgen Brandy. Love, love, love! Köpte också ett par jeans ifrån HM. Orkade inte prova dom i butiken så jag bara tig den storleken jag har och köpte dom. De satt perfekt när jag väl kom hem. Najs, najs!
Senare ikväll åkte jag hem till Marija där hon och Patricia lagade köttfärs. I väntar på att Richard skulle dyka upp så sjöng vi lite kanon (stavning?).
Nu är jag iallafall med min Martin igen och vi ska börja på vårt maraton med Potter-filmer. Pure Love.
Visar inköpen imorn.
PUSS


Dagens outfit.



Hälsade på Marija i K-stad idag. Hon var så söt. Passade på å ta en outfit innan jag skulle gå. Hållningen borde jobbas på haha. De kommer, de kommer :)
PUSS

Anja gråter till OS.

Ikväll började jag gråta. Tysken som egentligen kom från Österrike går in i tyngdlyftningsfinal. Han hade bytat land efter att ha mött sin stora kärlek, en tyska. Hon skulle varit och kollat idag men hon dog för ett år sen i en bilolycka.
Tysken går in, ligger två och ska försöka sig på 258 kg, 10 kg mer än han någonsin klarat.
Han klarade de och mina tårar sprutade. På prispallen hade han en bild på sin fru med sig.
Finare än så här blir inte sport.
PUSS

Wienerbröd

Jag mår så bra i Vittsjö. Världens vackraste!
Mamma och jag var nere och handlade innan. Skulle hitta något att äta, blev fläskfilé, beasås och potatis. Mums! Satt och åt ute i trädgården. Så skönt och tyst. Känner mig som en gammal tant men seriöst luften i Vittsjö finns inte någon annanstans. Så skön.
Efter maten har vi kollat lite på OS. Jag köpte med wienerbröd också. grymt stora. La internetdosan brevid så ni skulle förstå.
PUSS


Björn Borg.

Mina skor är mina älsklingar och idag blev dessa mina! Jag älskar dom! Va tycks?
PUSS


Dagens outfit

Kjol: Hm
Linne: Carlings



Sooovmorgon!

Åh så längesen jag sov så här länge. Jag har lite ångest men va fan jag förtjänar faktiskt de. Ska gymma imorn har jag lovat mig själv. Ska snart hoppa in i duschen och sen bär de av mot Vittsjö där jag ska spendera min kväll. Kolla friidrott, äta mammas mat och bara ta de lugnt.
Nee duschen va de. Lägger upp en outfit senare.
PUSS

Tur jag har dig!

Vem skulle jag annars kunna prata sönder en hel kväll med? Köpa fel pizza till där reaktionen blir ett asgarv istället för ilska? Skratta med? Gråta med? Älska sönder?
De finns ingen som du!



Pizza.

Åhh mitt huvud. Jag har så ont i de. De enda som kan hjälpa mot sån här huvudvärk är en riktigt flottig pizza. Vet inte vad jag ska ha dock? Calzone va grymt längesen även om pizza med beasås, champisar och kött är de godaste. (haha pat tänker du samma som jag?) Men iallafall, lite sällskap hade ju inte varit fel. Hör av er om ni är på?
PUSS


Dagens outfit 2:

Linne: Jc
Klänning: Hm
Skor: Converse



Dagens outfit.

Idag ska jag träna. Japp så är de. Martin börjar sitt skift kl ett och jag börjar på walk on samma tid så nu ska vi ner på gymmet och få en work out först.
Hoppas de kommer gå bättre att träna denna gången än sist. tränade lite med min bror och sen med Persson men de liksom dog ut. Vill verkligen komma igång. Borde kanske tänkt på detta innan badsäsongen men va fan haha.
Hållningen skyller jag på att de är måndagmorgon haha.
Dagens outfit:


Nyshoppad.

Åhh jag har riktigt shopping-abstinens! Därför var jag tvungen att shoppa lite på internet idag. Blev en jättefin klänning. Gillar verkligen tubtoppar. Tycker de är absolut snyggast när de gäller klänningar.
PUSS


Loppis-fynd.

Hejhej.
Martin väckte mig kl 9.20, tidigare än när jag jobbar. De var bara att upp och hoppa för idag var de Ballingslövs loppis. Jag Martin och Krister M åkte iväg i min vackra saabis. Loppisen var inte lika bra som Vittsjös men den var ganska stor. Jag fyndade en väska. Ja verkligen fyndade eftersom Martins pappa stod och sålde vid väskorna och han unde inte växla så jag fick den gratis. Hade jag gått i skolan hade den varit perfekt som skolväska. Men men.
PUSS


Amelie

Filmen ikväll blev Amelie från Montmartre. Faktiskt bra men inte lika bra som jag trodde. Fransk film brukar ju mest vara jobbig men denna var mysig. Gillade att den var så färgglad. Rekomenderas!
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen sen blir de sängen.
PUSS


Hemma-kväll delux.

Hejsan.
Ikväll tog jag på mig rollen som hemmafru. Jag lagade mat medan min man kollade fotboll. De blev tacos. Jag är inte så förtjust i tacos egentligen men Martin älskar de så man ställer ju upp. Just nu sitter vi och kollar Liverpool. Försöker lära min alla spelarna. Känner mig lite som Marija faktiskt haha.
Innan idag kollade vi fotboll i Markaryd. De blev vinst. Riktigt roligt. Åkte hem till Mammi och Pappi och kollade 100-meters finalen. Helt sjuk. Mäkta imponerad!
PUSS


Glasögon-orm!

Läste igår på Sofies mode att den största trenden nu i höst är glasögon, synfel eller inte. Mina pilot i metall låg högst på listan och jag är mycket nöjd med mina. Ska börja använda de mer och mer nu.
PUSS


Ibland önskar jag..

Ibland är de tröttsamt att folk bryr sig så mycket. Innan knde jag skriva precis va jag ville i bloggen men nu är de lite fler som läser och tar åt sig. Jag kan helt enkelt inte skriva precis vad jag känner längre. De är tråkigt och jag behöver de faktiskt.
Nej usch va deppig jag låter. De är ju helg. Ikväll ska jag och Martin kolla fotboll i Farstorp. Sen blir de troligen en film. Jag är sjukt sugen på chips också men ack. Just de ikväll ska vi gymma också. Martin köpte kort igår så de är lika bra att börja direkt. Jävla vältränad jag kommer bli.
Imorn efter jobbet ska jag ta mig till Markaryd där jag och pat ska kolla fotboll. På kvällen ska jag och Martin titta på Liverpool eller så ska jag me Pat till Malmö och äta langos haha. troligen blir de de första dock. Jag är ganska trött av mig.
Söndag är som sagt loppis i Ballingslöv och sen ska troligen Martin spela match och då ska jag kolla på den. Tur att jag är intresserad av fotboll iallafall.
PUSS


Jens Lekman

YOU ARE THE LIGHT <3

?

Vill du vara snäll och säga vad jag har gjort? Jag vet att du läser detta.


Bilder från igår.

Varsågod. Enjoy bilderna på mig och mina vackra föräldrar. :D Dessvärre fick man inte ta bilder under showen och laglydig som jag är gjorde jag inte heller de.
PUSS


Fredrikdalsteatern.

Hejsan.
IGår va jag ju på Fredriksdal med mamma och pappa. De var jätteroligt. Eva Rydberg är verkligen grym. Skrattade så jag grät. :) Pappa hade gjort goda baguetter som vi åt i pausen och mamma hade köpt fika på kondis. Mums.
Naturen var helt underbar. Stora ytor med gräs, något som jag älskar eftersom jag altid fantiserar dit en fotbollsplan.
Nej, nu ska jag snart börja jobba. Lägger ut bilder så fort jag hinner.
PUSS

Nyklippt.

Jaha då har man lugg. Va tycks? :)
PUSS


Äntligen en bra film.

Jag har äntligen valt en film som är värd att se. Iallafall enligt mig då Martin inte sett den med mig. Off to bed.
PUSS

Spara eller slösa?

Definitiv den andra. Och något jag verkligen älskar att slösa pengar på de är andra. Så därför har jag köpt en pesent till Martin idag igen.
PUSS


Nyinköpt.

Köpte nya örhänge förra veckan. Tycker dom är skitsnygga men vet inte ritkigt när jag sak använda dom?
Uach jag är så trött! Min 10:e vecka, 6 dagar i veckan att jobba. Är helt slut på kvällarna. Tänke laga lite mat nu och sen kola på Jane Austen Book Club tills Martin kommer hem.
PUSS


Nu börjar mitt nya liv!

Haha hur många gånger har jag sagt det? Iallafall ska jag inte äta något skit denna vecka. Inget godis, chips, donkan eller läsk. Tror ni de kommer gå? Börjar lite lagom med en vecka iallafall. Försökte börja med en hyfsat nyttig middag idag.
Träningen på tisdag har blivit uppflyttad eftersom jag glömde mina fotbollsskor hemma.
Ikväll var jag och Martin i K-stad och kollade Markaryd. Kostade 70 jävla spänn att komma in. Fy fan. Förlorade gjorde de också. Trist som fan.
Resten av veckan ser ut så här:
Imorn-kväll te-mys med Amanda.
Onsdag: Kolla Eva Rydberg i Helsingborg med mamma och pappa.
Torsdag: Käka och umgås me Davve.
Fredag: Mys med Martin.
Lördag: Mys med Martin + kolla Liverpool med Martin.
Söndag: Loppis i Ballingslöv. :D

PUSS


Frida Lind.

Inatt flyttar min barndoms-vän Fria till Usa. Hon har sin pokjvän, eller ja de är förlovade, vet itne va de kallas då, där. Jag var hemma hos henne idag för att säga hejdå. Hade med mig en liten present, ett litet halsband.
Lycka till Frida!
PUSS


Festival-skit.

Varför gick jag till festivalen? De enda som var bra va mitt och Perssons mycket givande samtal och att Martin var sötast i världen. Annars sög de sönder!
PUSS

Hemmakväll.

Hej.
Martin har precis gått iväg tiförfest och kvar är jag. Men helt själv är jag inte. Jag har sällskap av Jalla Jalla, Jane Austen Book Club två påsar godis och en påse chips.
Vi var precis på Donkan, de var gott. Jag gillar min ämnesomsättning. Fast på tisdag ska jag göra min första seriösa träning på 1,5. Hur kommer detta gå? Och med vilket lag? To be continued. ;)
PUSS

Recension av Festivaldax.

Min första festivaldax som jag riktigt kommer ihåg var de året jag skulle börjar ettan. Festivalen var veckan innan vi skulle börja så de var ett ypperligt tillfälle att festa med sin gamla högstadiekompisar dvs bengan and the gang.
Jannica, som var min bästa vän, och jag hängde mest den kvällen. Kommer ihåg att vi kom in på Kingan, endast 16 år gamla. Vi var mycket stolta över detta. Väl inne på Kingan bjöd vår gamla lärare oss på öl. De kändes underligt men samtidigt väldigt tufft haha.
Min nästa festival som jag har något att berätta om var förra året. Fredag hängde jag mest med Emil och hans "gäng". Umgicks med lite gamling med dålig smak på skor och annat trevligt. Lördagen blev desto hårdare. Anja blir av med sina vänner och får för sig att ta en shot och en cider i varje bar hon går förbi. De var en del. Ungefär när bussen gick mot Vittsjö låg jag i Patricias knä med hennes spindelmannenmask på en parkbänk. Den parkbänken skulle bli vår sov plats. Polisen kom dock och de var inte lika förtjusta i vår idé. Vi försökte få dom att köra oss till Vittsjö men icke.
Ca halv fem får Marija ett samtal av en mycket nöjd Patricia. "Marija, vi har fixat skjuts hem till dig nu. Vi åker med polisen." Borde kanske tillägga att Marija inte var hemma utan hos Kenny. Vi åkte alltså hem till Marija och sov och träffade Ulrik, iaf jag.
På morgonen kommer Ana in och säger till att bussen går om en halvtimme. Vi sprang från Ljungdala till bussen. Bakfyllan var inte borsta förrens på Tisdagen.
Iår har dock inget så intressant hänt. Därför överväger jag att stanna hemma ikväll.
Ha de så roligt snyggingar!
PUSS


Neverstore

Låten Racer med Neverstore får mig alltid och tänka.

Åhh älskade blogg!

Va tycker ni om mina supersnygga blogg?
SJälv älskar jag den som fan!
TACK ELINA!
PUSS

Idag :D

Idag ska jag få nytt utseende på bloggen :D

Elina, här är bilderna!

Hejsan. Du får klippa och göra vid hur som helst. Så du tycker de blir snyggt. Om de ska vara svartvita eller i färg får du också bestämma. :) Tack så mycket.
PUSS




Frulle is the shit.

Min morgon börjar alltid likadant. Sminkar mig, fixar hår och sen är de dags för frulle. Den består av 3 leverpastejmackor och en kopp te. Sjukt gott.
PUSS

Martin Jönsson.

Everything is nothing without you.


Dagens Outfit

Kvällens outfit är mina chinos, vitt linne, brun kofta från hm och mina keds.
Ikväll var mys. Vi åt på Infinity igen. En plankstek till för min del. Grymt gott!
PUSS


Festival-mys.

Igår var jag med Marija och Patricia på festivalen. Käkade lite och snackade en del skit. Längesen vi hängde vi tre men jag kände direkt att "dreamteam"  är tillbaka.
Ikväll ska jag ner till festivalen med Martin, Marija och Kenny. Värsta pargrejen oh yes. Vi har faktiskt aldrig gjort de innan så kalla inte mig toffel än. ;)
PUSS

Expressen va vill ni?

Läste precis på msn nyheter att expressen hade listat världens värsta resemål. De varnar för de värsta turistfällorna i världen. På andra plats kommer lutande tornet i Pisa. För fan! Jag har varit i Italien två ggr. Både första och andra gången besökte vi Pisa. De va lätt de coolaste av allt i Italien. Colusseum va mäktigt och Forum romanum va coolt men inget slog Pisa. Jag blir så trött!
PUSS


Snygging, rawr!

Min bästa vän hängde med mig idag. :D
Imorn ska jag luncha med Skoogis, de ska bli mys :) Alldeles för längesen sist.
HIF vann idag. Jag älskar dom.
Riktigt kasst inlägg men de är något iallafall.
PUSS


Försenad födelsedag.

Igårkväll firade jag och Martin min födelsedag lite. Eftersom jag mådde så dåligt den måndagen jag fyllde så gick vi ut och åt igår istället. Planksteeeek, iaf för min del. Riktigt gott!
PUSS


Pepes Bodega

Lördag var jag på Pepes i Båstad med Pat. Jag låter bilderna tala för sig själv.




MARIJA, KOM HEM!


Våffel-kväll!

Ikväll ska jag och Martin hem till Farmor på våffelkväll. Jag älskar våfflor!
Imorn väntar Båstad och fest med Patricia. De ska bli sjukt najs att hänga bara hon och jag. Var alldeles för längesen.
PUSS


RSS 2.0