Bokrea 2009

Hejsan.
Inatt bär det av. Martin har lyckats få med mig på nattens bokrea. Jag är ju en ganska erfaren bokrea-kund! Jag besökte ju faktiskt rean även förra året. Den gången med Patricia. Vi laddade upp med milkshake på donkis. Nu ska jag ladda upp med glass från ica. Haha, Martin mutar mig lite. ;)
Håll koll på bloggen imorn. Nya skor och Marijas underbara present från NYC.
PUSS






Hur bra är inte mina syskon?

Igår, Söndag åkte mina syskon och kusin Vasaloppet. Efter att ha tränat 2 ggr på Vittsjö golfbana bar det av mot Sälen och Vasaloppet. 9 mil hade de framför sig. Och de klarade de. De är verkligen helt sjukt. Hur klarar man det? Tig ungefär 12 timmar. Vem orkar ens stå upp i tolv timmar?
Jag är grymt stolt över er! <3
PUSS

Helgen.

Hejsan.
Längesen jag skrev ett riktigt inlägg så jag tänkte göra de nu. Har inte så mycket att göra ikväll. Martin är hos sina vänner och jag är alldeles för trött för att göra något seriöst. Därför sitter jag hemma och kollar på Lets Dance. Funderar på att hitta nån film att kolla på med. Verkligen sugen på att se Grease 2 men hittar inte den någonstans. Jaja, får väl leta lite till.
Imorn är de jobb som står på schemat. DinSko mellan 10-15, kom gärna in och hälsa på. :) På kvällen ska jag hem till Vittsjö. Blir pizza och lite fotboll. Mamma och Pappa är i Sälen men Johan, Lina och min kusin Erik. Erik föräldrar är också med. De är ju så att de ska åka Vasaloppet på Söndag, ja inte mamma och pappa utan Lina, Johan och Erik. Så duktiga. Funderade ett tag på att åka med och kolla men insåg snabbt att de kommer ta massa, massa timmar och då orkar jag inte stå ute. Usch. Men jag önskar dom de största lycka till som finns! <3
Söndag ska nog också spenderas i Vittsjö. ut och gå lite och så. Så denna helgen kommer bli väldigt lugn och skön. :D
PUSS

Dagens Anja.



Blev flätor idag, väldigt små men mycket söta.
PUSS

Hultsfred?

Haha visst låter de som jag? Eller inte. Men så är det iallafall. Jag, Martin, Marija med flera ska åka upp för en dag. Kolla Killers, nu vet jag en som blir avis, E?
De ska iallafall bli en upplevelse.
PUSS


Nya Skor!

Förlåt för förseningen. Här är dom iallafall, tredje paret detta året. Haha. Va tycker ni?
PUSS




Bowling



Stora syster och jag.



Mitt hjärta!



Jag.

Lördagens outfit.

Orkade inte med varken kjol eller klänning så de fick bli ett par jeans istället.


Helgen

Hejsan på er.
Idag är jag ledig, vilket är mer än välkommet eftersom jag jobbade till kl 17 i lördags. Efter de så blev de lite fest me Marija. Björket stod på agendan, jippie haha. Vi gör iallafall de bästa av de. Inne på Björket träffar vi Frida, Oskar å Richard. Resten av kvällen består sen av dans, dans och åter dans. Blev faktiskt en ganska lyckad kväll. :)
I Söndags åkte jag och Martin sen hem till mamma och pappa för att laga mat till dom. Blev kyckling med soltorkade tomater och fetaost, mums! Va också ute och gick i de skånska skogarna, väldigt underhållande. Sen bar det hemåt och läggdags.
Nej nu ska jag laga lite mat till mig och Martin som kommer hem snart. Blir potatismos (riktigt) och chickenbits!
Lägger ut bild på ett par nya skor som jag inhandlade i lördags senare.
PUSS




Marijas outfit! Rawr. Min kommer kanske senare om ni har tur.


RSS 2.0